четвъртък, юни 13

Пералня Slim LG F2WV3S7AIDD – гарантира липса на увреждане на тъканите

Пералня Slim LG F2WV3S7AIDD с емайлиран корпус, в цвят бял лотос, е страхотна и високопроизводителна пералня, оборудвана с последно поколение технологии и икономична като разход. Иновативната технология AI DD™ гарантира 0% увреждания по дрехите, благодарение на безремъчното директно задвижване на барабана.

LG F2WV3S7AIDD

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята Slim LG F2WV3S7AIDD е оборудвана с усъвършенстван безчетков мотор Direct Drive AI мотор, с инвертор и с ос на въртене, която върти барабана директно, без ремък, като по този начин намалява нежеланите вибрации и шум. Освен това, докато използвате пералнята LG с Direct Drive мотор, ще забележете, че консумацията на енергия е оптимизирана. Благодарение на тази технология се осигурява изключително тиха работа от 53 dB при пране и 71 dB при центрофугиране. Тази изключително тиха работа доставя нужното спокойствие, което сме сигурни, че всеки от Вас търси.

Контролният панел, разположен в горната част, е снабден с тъч екран с електронно управление, имащ следните функции: Индикатор за заключване на вратата, Иконен индикатор, когато устройството е свързано към Вашата домашна WLAN мрежата; Индикатор за заключване на вратата и Индикатор показващ грешки, благодарение на технологията за Smart диагностика.

Етапите на измиване също ще се показват с помощта на контролни светодиоди. Съставът от 14-те програми за пране, е лесен за достъп и интуитивен, като включва всички основни опции, налични за една добра перална машина. Освен това можете да избирате температурата на пране от ниски до високи градуси. Ако нивото на температурата не е в съответствие с избраната програма за пране, машината ще сигнализира това с мигащ сигнал. Програмите за пране включват: Памук, Одеала, Mixt, Почистване на центрофугата, Антиалергична, Изплакване/Центруфугиране, Тихо измиване, Спортно оборудване, Лесно изпиране, Еко 40-60, Грижа за бебешко пране с пара, Деликатни артикули и Вълна (Ръчно пране/Вълна).

LG F2WV3S7AIDD

С бутона Таймер – за отлагане на старта на изпирането, ще имате достъп до функцията за завършване на цикъла на пране от 3 до 19 часа по-късно. Ако пропуснете да поставите определени артикули преди стартиране на програмата за пране, натиснете бутона с функция за Добавяне на елементи и след около 3 секунди вратата ще се отключи и ще можете да добавите прането, което сте забравили.

Устройството има компактна и солидна конструкция със следните тънки (Slim) размери: височина – 85см, широчина – 60см, дълбочина – 47.5см и нетно тегло от 60кг, така че да не заема твърде много място.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply