сряда, октомври 4

Пералня със сушилня Slim LG F2DV5S8S0, Пране 8.5 кг, Сушене 5 кг, 1200 rpm, Клас C, Мотор AI Direct Drive, Smart Diagnosis, Wi-Fi, Бял

F2DV5S8S0 e пералня със сушилня 2 в 1 и е поредната LG технологична иновация, с която благодарение на модерния Slim дизайн, ще спестите  повече  място в дома и повече място за семейството.

Уредът е обезпечен с изключителни спецификации и функции създадени да улеснят употребата му и подобрят начина ви на живот, оптимизирайки времето от битови задължения и разходи и повишаване на производителността.

LG F2DV5S8S0

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералната машина със сушилня Slim LG F2DV5S8S0 е с енергиен клас клас A, с годишна енергийна консумация  1156 kWh и средна годишна консумация на вода  25000 l. Максималният й капаците на зареждане е 8,5 кг, а скоростта на въртене  1200 rpm., при ниво на шум при пране 53 dB и центруфугиране 70 dB.

Високоефективен инверторен мотор и иновативна технология на LG –  Direct Drive се грижат за ниското потребление на електроенергия и постигане на по-безшумна работа благодарение на завъртане на барабана без ремък.

Интелигентна функция AI DD, базирана на анализа на много данни, събрани по време на пране, осигурява оптимални движения при работа за още по -добра грижа на тъканите, като засичането на теглото и деликатността на материите  се разпознава автоматично за добавянето на точно количество вода с цел по-оптимална грижа и защита на дрехите.

LG F2DV5S8S0

Технологията SmartThinQ, в комбинация с Smart Diagnosis и връзка с Wi-Fi ще ви дадат достъп до най -новите технологии за незабавно отстраняване на неизправности, както и много полезна информация и инструкции, които ще ви помогнат за поддръжката на пералната машина.

TurboWash ще изпере дрехите ви само за 59 минути, като ви освобождава от досадната рутина на домакинските задължения и ви дава възможност да изживеете насладата от повече лично свободно време.

А LG Steam+ ще разруши бактериите чрез стерилизация при 100 ° C за няколко секунди, като елиминира 99.9% от алергените и намали с до 30%  гънките от прането, като ги прави по-лесни за гладене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply