вторник, февруари 27

Нов модел телевизор – LG 75QNED913PB

LG 75QNED913PB е модел на компанията, който излезе през настоящата година. Освен с елегантните си форми, той се отличава и с огромен екран.

Въпреки размерите си, LG 75QNED913PB разполага с много елегантни форми. Рамките около екрана са толкова малки, че напрактика са незабележими. На фона на големия корпус, поставката, която го държи стабилен стои стилно, а избраният тъмно сребрист цвят подхожда за всеки по-модерен дом или офис.

Преди да закупите този телевизор, трябва да имате предвид големите му габарити и по-точно: 359 x 1019 x 1665 мм размер със стойка и 28.9 x 952 x 1665 мм без стойка.

LG 75QNED913PB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Както сами се досещате по голямото тяло има достатъчно място за поставяне на портове. Телевизорът разполага с: 1 x Jack 3.5 mm; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 4 x HDMI; 3 x USB. Откъм свързаност се допълва с NFC, Wi-Fi и Bluetooth версия 5.0.

Всичко това звучи отлично, но дали картината е достатъчно добра?

Разбира се LG са известни с висококачествените си изображения и днешния модел не прави изключение. Телевизорът разполага с всевъзможни стабилизатори на картина и такива, които повишават качеството. За чистотата на изображенията се грижи QNED Mini LED технология с 4К качество.

HDR технологиите променят представите ни за картина. В телевизора може да открием HDR 10, който ни пренася директно през погледна на режисьорите, а Dolby Vision прилижава картината максимално до IMAX. Още повече че огромният 75 инчов (191 см) диагонал напомня много на киносалон.

Възможностите на телевизора за подобряване на картината са много, а производителят се е постарал да предостави и изкуствен интелект. AI 4K Upscaling и AI Brightness control променят картината в зависимост от съдържанието, предоставяйки най-точни цветове.

LG 75QNED913PB

Тези от вас, които обичат да играят игри, ще останат повече от удовлетворени. Телевизорът разполага със 100 Hz скорост на обновяване и VRR, който подобрява смяната на кадрите, предоставяйки по-нисък лаг.

Както всички нови телевизори, така и този разполага със смарт функционалности, достъп до Netflix, YouTube и HBO Go. Освен това може да се насладите на гласово командване, а благодарение на Google Assistant може да свържете телевизора и с други Smart Home устройства в дома ви. Така чрез него ще може да урпавлявате не само каналите и звука, но и осветлението, топлината или нещо друго.

LG 75QNED913PB е отличен телевизор за хората, котио разполагат с по-големи домове, офиси или защо не заведение. Отличната му картина е премесена с перфектно изглеждащ външен вид и чудесни смарт функционалности.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply