четвъртък, май 23

Телевизор LG 65UP78003LB, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED – шедьовърът на домашната електроника

Представяме ви LG 65UP78003LB с цели 164 cm диагонал и LED технология  на дисплея, с 4K Ultra HD , този телевизор  е технологичен шедьовър във вашия дом.

LG 65UP78003LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Не само импресира с визия и чертае впечатления, събуждащи ентусиазирана възхита, но и магнит, който ще ви потопи в измерения на любими лирически герои, необятни пространства, дива природа на изобилна дигитална вселена.

Уникалната софтуер компонента на операционна система  webOS ще ви завладее с опростени интерфейс, контрол и лесно привключване между приложенията. Панелът е изключително гъвкав и ви предоставя различни режими за гледания, игри, стрийминг видео, уеб платформи.

Реверансът на LG 65UP78003LB са неговите 4К Upscaler технология на изображението с HDR 10, който разширява коефициента на контраст и цветовете, предлагайки по-реалистично и автентично изображение, което се доближава повече до естествената  човешка зрителна възприемчивост.

LG 65UP78003LB  събира и сплотява семейството около себе си. Благодарение на  FILMMAKER MODE™ и HGiG Mode времето заедно в гледане на най-новите филми и сериали ще се превърне в най-любимото занимание от деня. А игрите на огромния 164 cm телевизор с  HGiG  ще запалят духа на ентъртемйнмънта и домът ви ще прелива в радостен глъч. Холът ще се превърне в перманента миграционна ескейп точка на незабравими моменти.

А споменахме ли за Bluetooth Surround Ready? Истински съраунд звук за потапящо изживяване. С Bluetooth Surround Ready сте напълно потопени в мултиизмерна атмосфера на стадиона докато гледате любимия отбор или слушате най-якото парче.

Процесорът α5 AI Processor 4K бууства изживяването на макс, като ви предоставя ултра 4К качество на звук и картина.

С гласовите асистенти Google assistant built in и ThinQ AI можете да помолите своя Google Асистент да провери резултата от интересуващите ви спортни срещи,  да контролира телевизора ви,  да приглуши светлините само с гласа ви.

LG 65UP78003LB

LG 65UP78003LB е екипиран и с Magic Remote – дистанционно, което чертае нови стандарти, аксесоар, който улеснява и удвоява удоволствието от изживяването. Благодарение на бързите бутони и интуитивна функционалност спестявате не само време, но и енергия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply