вторник, февруари 27

LG 60UP80003LA – 60 инчов гигант с 4К картина

LG 60UP80003LA е огромен телевизор, който предоставя невероятна 4К ultra HD картина, смарт функционалност и стилен външен вид.

LG 60UP80003LA разполага с огромен 60 инчов дисплей (152 см). Затова добре трябва да съобразите пространството в стаята, в която ще го поставите. Телевизорът е с размери 57.5 x 783 x 1356 мм и тегло около 17 кг. Въпреки това, той е изключително тънък и може да бъде прибран максимално близо до стената.

LG 60UP80003LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Но веднъж поставен на мястото си, той просто ще ви пренесе в друго измерение. Рамките около екрана му са толкова тънки, че ви кара да се чувствате така, сякаш сте част от картината, която наблюдвате. Той разполага с 4К Ultra HD качество, което заедно с HDR 10 предоставя истински наситени и близки до реалността цветове.

Телевизорът разполага с четириядрен процесор и FILMMAKER MODE опция, което ви дава една от най-добрата възможност за гледане на филми. Изкуствен интелект следи за контрол на контрастта по време на динамичните картини и настройва автоматично екрана така, че да ви предаде най-реалните образи.

Устройството е насочено и към потребителите, които обичат да играят геймърски конзоли. Той разполага с оптимизатор на игри, който предоставя едно по-висококчествено забавление. Оптимизацията разполага със стабилизиатор на черно и бяло за по-добра видимост, а HGiG настройва HDR графиката в зависимост от вида на играта.

Друг изключително голям плюс е възможността за свързване на говорителите на телевизора с Bluetooth тонколони.

LG 60UP80003LA

По този начин може да осигурите истински съраунд в целия дом и когато гледате видео, може да попаднете в центъра на събитията. Датчикът за идентифициране на звуци разполага със 17 милиона точки и по този начин оптимизира звука в съответствие с аудиожанра.

LG са помислили и за най-мързеливите от нас. ThinQ ще ви помогне да сдвоите телевизора с любимия си гласов асистент и да го управлявате с глас. А дистанционното разполага с достатъчно голям брой бързи бутони, за да предостави най-бърз достъп до любимо съдържание.

Телевизорът е смарт и е базарина на операционна система, която предоставя възможност за преглед на Netflix, YouTube, HBO Go. Благодарение на Google Assistant може да свържете телевизора с други смарт устройства и да контролирате дома си чрез него.

LG 60UP80003LA безспорно предоставя много високо качество на картина и смарт функционалности. Това, обаче, което го прави наистина завладяващ е огромният му екран, който може да ви пренесе в други светове и измерения.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply