четвъртък, юни 13

LG 55UP81003LA, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, LED – телевизорът на новото поколение

Гледай любимите си филми, спортни събития, стани част от играта с LG 55UP81003LA, 55″ – 139 см.  Този телевизор ще ви отвлече в различни светове само с едно натискане на дистанционното, чийто ергономичен дизайн не само ще ви впечатли, но със своите смарт функции ще ви се подчини, предлагайки най-опростения и интуитивен алгоритъм без да полагате излишни усилия – натискате и скачате в картинката.

LG 55UP81003LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Слим, елегантен дизайн, ще заеме 139 см от площта, допълвайки достолепно и ненатрапчиво интериора ви.

LG 55UP81003LA предлага сетивно превъзходство и пренася в магически реализъм със своята четири пъти по-голяма екзактност на пикселите благодарения на LG UHD TV, който надминава FULL HD по всички параметри за наситеност. Към този  симбиотично –технологичен римейк на иновативните технологии е добавен и HDR /включително HDR 10 и HLG/, който навигира динамиката на  движенията без да размазва картината.

Менюто на този телевизор е изключително богато на ентъртейнмънт решения. С FILMMAKER MODE™ може да обявите вход свободен за домът ви, който ще се превърне в своеобразен киносалон.  А какво ще кажете да сте винаги в тренда и на стената ви да изгряват  най-новите филми с любимите  звезди с приложенията HBOGo и Netflix.

С модел 55UP81003LA, LG са помислили за всички футболни маниаци, на които гарантираме, че няма да изпуснат нито една важна среща на любимия тийм, защото ще получават постоянни известия за спортни събития чрез изключително любезен ремайндър.

Изненадите не спират до тук.  Благодарение на  оптимизатора за игри, подсилен с HDR графика за по-добра динамика на движенията,  с опция за сменяне на жанрове FPS, RPG, RTS, екзалтираното удоволствие от играта е гарантирана на всички геймъри.  Анимационните герои оживяват пред вас благодарение на HGiG профила, който вдига качеството на изображението интуитивно разпознавайки го.

Усещай всеки звуков бийт от удара на топката, защото стадионът ще се пренесе в хола ви само с едно свързване на Bluetooth. Всеки отделен звук ще рикошира във вас с Bluetooth Surround Ready, a процесорът  α5 AI Processor 4K по супер интелигентен начин не само ще усети къде звукът не е достатъчно добър, отстранявайки излишния шум, но ще вдигне и качеството на изображенията до кристална чистота и яркост от 2К на 4К.

Удоволствието от LG 55UP77003LB е гарантирано с вградения смарт сензор на светлина, който автоматично настройва и регулира яркостта в зависимост от потока светлина в помещението.

Контролът върху яркостта се упражнява от специалния сензор на светлина Al, благодарение на който околната светлина бива измервана адекватно, а процесорът от своя страна настройва прецизно всеки пиксел за по-добра яркост на екрана.

LG 55UP81003LA

Звуците стават по-кристални с Al звук, благодарение на интелигентната му разпознаваемост на гласове, ефекти от 17 милиона точки,  а с LG ThinQ гласова команда, управлението на вашата екосистема IoT, се превръща в детска игра.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply