четвъртък, юни 13

Телевизор LG 55UP77003LB, 55″ (139 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G – за по-добро филмово и гейм изживяване

LG 55UP77003LB е телевизор, който дава обещание за уникални ентъртейнмънт изживявания, въвличайки ви в света на дигитални измерения отвличащи  от скуката на заобикалящата ви среда.  Типичен за  G клас, с ултра тънък дизайн – 55 инча, интериорът ви ще придобие още по-елегантна визия.

LG 55UP77003LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този телевизор е създаден за ценители и любители на виртуални преживявания. Благодарение на изключителното превъзходство на LG UHD TV над FULL HD, ще се насладите на Real 4K UHD с кристално чиста яркост на цветовете, чиято прецизност е подсилена от активен HDR. Всеки детайл  и движение се разкриват в изключителен хармоничен баланс, въвличайки ви в самото изживяване.

LG 55UP77003LB ще ви спечели с богатата си палитра от менюта. Благодарение на FILMMAKER MODE™ и HDR любимите филми оживяват пред вас, a изборът става още по-съдържателен и актуален с приложенията на Apple TV и Netflix. Най-новите филми, предавания, спортни събития са събрани на едно място и стават достъпни само с един клик. И не само това – винаги сте в потока на актуална информация чрез известия за всички любими спортни срещи преди, по време и след провеждането им.

Влезте в играта и бъдете главен герой в нея чрез уникално разработения Game Optimizer. Сменяйте жанрове привключвайки от  RTS, RPG или FPS. Управлявайте настройките и контраста и се наслаждавайте на шлейфована до прецизност HDR графика, благодарение на която и най-малкото забавяне прави изживяването още по-динамично, а стабилизираните контрасти на черното и бялото ще създадат още по-добра зрителна видимост.

LG 55UP77003LB ще ви впечатли със своя HGiG профил, който по  интуитивен начин характерен за технологиите от ново поколение, автоматично разпознава качеството на картината и настройва HDR графиката за още по-силно въвеждане в света на игрите. А с Low Input Lag контролът без забавяне минава изцяло във ваши ръце и победата ви е гарантирана.

Звукът създава емоции, а за още по-кристален съраунд ефект Bluetooth Surround Ready подсилва въздействието им само с едно свързване на Bluetooth.

Процесорът α5 AI Processor 4K не само подобрява интуитивно звука и отстранява излишния видеошум, но  и компресира изображенията, подобравяйки честотния им резонанс от 2К до 4K с ясни звук, картина и текст.

Удоволствието от LG 55UP77003LB е гарантирано с вградения смарт сензор на светлина, който автоматично настройва и регулира яркостта в зависимост от потока светлина в помещението.

Поредната изненада е  гласовият асистент ThinQ AI, който ще се превърне в изпълнител на желания, навигирайки телевизора с гласа си.

LG 55UP77003LB

Екипирани с ергономично дистанционно с изкуствен интелект, LG 55UP77003LB се превръща в смарт покупка с гаранция за дългосрочно партньорство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply