четвъртък, юни 13

LG 55UP75003LF – телевизор среден клас с 4К картина

LG 55UP75003LF е част от серията телевизори на LG в средния клас и като такъв представител предоставя чудесна картина, смарт функции и приятен външен вид.

Външният вид на LG 55UP75003LF може да се оприличи като класически. В двата в долната част са разположени две крачета, които държат телевизора стабилен. Всички портове са разположени в задната част на корпуса, а тънка рамка опасва 55 инчовият (139 см) екран. В задната част са разположени: 1 x USB; 2 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot, а освен тях телевизорът разполага и с бежична Wi-Fi, Bluetooth и NFC свързаност.

LG 55UP75003LF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За скоростта и качеството на кадрите се грижи четириядрен процесор. Той поддържа и webOS операционна система, която позволява на телевизора да се сдвоява еднакво добре с iOS и Android устройства. Дистанционното разполага с бутони за бърз достъп до YouTube, HBO Go, Netflix. Освен това може да достъпвате и до различни уеб сайтове, да теглите приложения, които съхранвате на самия телевизор

Както споменахме по-горе диагоналът на екрана е 5 инча. Разделителната му способност е 3840 х 2160 и разполага с 4К Ultra HD LED картина. HDR технологиите поддържат качеството на картината на завидно високо ниво. Те изчистват изображенията и предоставят по жив вид, а благодарение на вградения изкуствен интелект, телевизорът променя яркостта и контролира тоновете в зависимост от излъчваното на екрана.

За звука се грижат два високоговорителя с обща мощност от 20 W (или всеки по 10 W). LG са заложили на изкуствен интелект, който да изчиства звуците и предоставя съраунд изживяване. За меломаните пък е предвидена възможност за свързване с Bluetooth говорители, така че в целия апартамент да получавате най-висококачествена музика

LG 55UP75003LF

LG 55UP75003LF е отличен телевизор, ако търсите съотношение цена/качество. Големият му екран предоставя отлична картина на разумна цена. Смарт технологиите ще ви предоставят огромна библиотека от видеосъдържание, което може да преглеждате с часове наред, докато седите удобно на дивана. Безспорно този телевизор е едно от най-предпочитаните семейни устройства.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply