четвъртък, юни 13

LG 55NANO813PA телевизор с 4K Ultra HD картина

Избирайки  55-инчовия телевизор LG 55NANO813PA, залагате на безкомпромисно качество на изображението. Устройството е оборудвано с мощен четириядрен процесор, който осигурява по-бърза работа. 4K разделителната способност осигурява резолюция, четири пъти по-голяма от Full HD, която осигурява  изживяване надхвърлящо международните стандарти.

Усъвършенстваната HDR поддръжка – HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подсили цветовете,  да разкрие всеки дребен детайл и по този начин да осигури оптимално качество на изображението, както и реализъм с висока разделителна способност.

LG 55NANO813PA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Технологията  Full Array Local Dimming осигурява няколко зони на затъмняване и по този начин предлага по-добър контрол на подсветката, за да осигури по-дълбоки черни тонове. Това усилва контраста, като разкрива повече детайли в картината дори при тъмните филмови сцени.

Освен това, благодарение на технологията  FILMMAKER MODE ™, можете да сте сигурни, че съдържанието, което гледате, е точно както го е замислил създателят му.  Технологията коригира изображението като изключва сглаждането при движещи се сцени. Така можете да гледате филми в кинематографично качество.

Dolby Vision IQ използва метаданни и вградените в телевизора светлинни сензори за оптимизиране на качеството на картината според жанровото съдържание и околната среда, докато в същото време Dolby Atmos предоставя многоизмерен завладяващ звук. Това е мощна комбинация, която предоставя по-реалистично преживяване при гледане на филм.

Както подобава на професионално мултимедийно оборудване, телевизорът LG NANO813PA е напълно безопасен за очите.

Това се дължи на внедряването на технологията Nano Cell. Благодарение на нея изображението е по-чисто, не уморява толкова очите е и напълно безопасно за потребителя (включително децата). Технологията използва наночастици за пречистване на цветовете и филтриране на нежелани нюанси, като по този начин изображението става по-живо и още по-реалистично. Важното е, че тази функция включва не само класически цветове, но и черен цвят, дефиниран от функцията Nano Black. Наситено черните са комбинирани с много ярки акценти, за да осигурят ниво на реализъм, недостижим досега по телевизията. Насладете се на изображението, фокусирано върху яснотата и детайлите, както и забележителната прецизност на възпроизвеждането на детайли, които осигуряват реалистично кино преживяване.

Вграденият изкуствен интелект чрез технологията ThinQ AI  ще ви позволи да се възползвате напълно от неговите възможности.

Изберете любимия си гласов асистент и управлявайте устройството с гласа си. От друга страна, новото дистанционно управление Magic е оборудвано със система за посочване и превъртане. Тя прави търсенето по-бързо и осигурява лесен достъп до услуги, а бързите клавиши ви предлагат кратки пътища до всичките ви предпочитания. Нещо повече, благодарение на функцията Magic Tap можете бързо и хитро да свържете телефона си с телевизора.

Телевизорът е оборудван с вграден тунер за цифрова наземна телевизия от второ поколение DVB-T2, който позволява приемането на наземни предавания в HD стандарт. Освен това е оборудван и с DVB-S2 цифров сателитен телевизионен тунер, който позволява приемането на телевизионни сигнали, предавани чрез сателит. Сателитното излъчване ви позволява да приемате много повече телевизионни канали, отколкото кабелна телевизия или прием на антена, предлагайки стотици канали от цял свят.

От най-тъмните пещери до най-ярките нови светове, LG 55NANO813PA  осветява вашите игри с живите си цветове. HDMI 2.1 интерфейса  осигурява минимизиране на закъсненията, отлична плавност и синхронизация на графиките в игрите. Това ще ви позволи да реагирате по-бързо по време на игра. Освен това функцията Game Optimizer на устройството автоматично задава оптималните параметри на картината за игри от всякакъв тип. В допълнение телевизорът поддържа AMD FreeSync™ Premium, за да осигурява променливи скорости на опресняване по време на игра. Това намалява значително забавянето на обновяването и накъсването, за да бъде играта плавна и непрекъсната.

LG 55NANO813PA

Благодарение на многото си интересни функции, този телевизор е идеалното решение и за хора, които обичат да гледат спорт.

На първо място – предлага безпрецедентна динамика на изображението, благодарение на която можете да видите и най-малките жестове. Motion Pro технологията за обработка на движението предоставя плавно действие и голяма яснота на образа при гледане и при най-бързия спорт.

Също така, благодарение на внедрената функция за спортна аларма, вече няма да пропускате нищо, можете да получавате известия за предстоящи, текущи и завършени спортни събития.

Освен множеството функции, чрез които съдържанието от екрана оживява, телевизорът LG NANO813PA е създаден с идеята да внесе естетика в дома.

С елегантния си минималистичен дизайн, LG 55NANO813PA приляга плътно към стената като произведение на изкуството. Така добавя нотка красота, като същевременно увеличава свободното пространство. Всичко това го прави идеалното решение за вашият дом и моментите в които искате да се пренесете  в мултимедийния свят.

 

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply