вторник, ноември 28

LG 55NANO753PA – 8 милиона пиксела и 4К Ultra HD картина

LG 55NANO753PA е телевизор, който спокойно може да се нареди сред най-добрите 4К телевизори на пазара. Той разполага с отличен екран, елегантен дизайн и прекрасни смарт функции.

Първото нещо, което забелязвате когато видите LG 55NANO753PA е външният му вид. Дизайнът е изключително елегантен и семпъл, а рамките са толкова тънки, че създават впечатление за прозорец, който ви отвежда в друг свят. Телевизорът стои еднакво добре и на стена и на холна мебелировка.

LG 55NANO753PA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Но не външният вид е основния двигател, който кара хората да закупят такова устройство. Чудесната му картина е това, което прави телевизора по-специален. Технологията Pure Color на LG, заедно с NanoCell, предлагат около 8 милиона пиксела и 4К картина за по-ясно и наситено на цветове изображение. Технологията с наночастици филтрира и предоставя най-реалните цветове, запазвайки чиста картина.

Телевизорът разполага с технология HDR 10 и FILMMAKER MODE, които подробяват цвета и създават истинско кино усещане. Любителите на игри, могат да останат доволни, тъй като производителят е предоставил Game Optimizer технология. По този начин телевизорът автоматично коригира настройките си, оптимизирайки графиката и видимостта, за да предостави по-вълнуващо гейминг изживяване.

Откъм свързаност телевизорът разполага и с богат набор от портове: 1 x RJ-45; 1 x S/PDIF; CI+ slot; 4 x HDMI; 3 x USB.

Въпреки, че звукът е 20 W (два говорителя по 10 W), LG са се постарали да предоставят изкуствен интелект, който предоставя истински съраунд звучене, в зависимост от това къде сте позициониран в стаята. За по-голямо удобство, може да използвате гласовите команди, които работят както с Google Assistantб, така и със специално разработения софтуер ThinkQ AI.

LG 55NANO753PA

Четириядрен процесор задвижва смарт системата, базирана на webOS. Операционната система има достъп до приложения като YouTube, Netflix, HBO Go. А от магазина за приложения, може да си осигурите достъп и до някои игри или други стриймове.

В заключение ще кажем, че  LG 55NANO753PA е чудесна опция за дългите уикенд маратони, през които може да легнете и да се потопите в любимите си сериали. Освен това ще получите бърз достъп до безкрайните интернет платформи за видеа, а картината която може да очаквате – винаги е повече от отлична.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply