четвъртък, юни 13

LG 50UP78003LB – нов модел чудесен смарт телевизор

Елегантен 4K Smart UHD телевизор от LG 50UP78003LB с перфектни, наситени цветове. Те са с четири пъти по-голяма прецизност на пикселите отколкото при Full HD.

LG 50UP78003LB използва технологията LED и е оборудван с редица мултимедийни функции. Това го прави много добър Smart телевизор за цената си. Ultra HD резолюцията и FILMMAKER MODE™ спомагат за детайлна и красива картина, която със своите 126см диагонал приляга изключително модерно и естетично на всеки интериор.

LG 50UP78003LB

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основният елемент на всеки телевизор е матрицата, монтирана в него. LG LED UP78003LB телевизора поддържа 4K резолюция. Но това не е всичко!

Тази матрица се отличава с висока честота на опресняване до 50 Hz. Това означава, че може да се използва като игрален монитор. Благодарение на него играчът ще може да се наслади на пълната уникалност на всяка игра без забавяния. Като включим оптимизаторът за игри, HDMI 2.1, прецизно настроената HDR графика и HgiG, играта става по-бърза и по-завладяваща.

А ако матрицата е сърцето на телевизора LG LED UP78003LB , вграденият в него процесор е неговият мозък. Разбира се, говорим за четириядрена Quad Core система, с която можете да обработвате висококачествени изображения в реално време.

Възможностите на тази система обаче не свършват дотук. Защо?

Тъй като този процесор поддържа редица допълнителни мултимедийни функции. Така LG LED UP78003LB може да предложи на своя потребител изображение с безпрецедентно качество. Така че се подгответе да се изненадате и да откриете пълния потенциал на тази необикновена мултимедийна платформа.

Уникалността на телевизора LG LED UP78003LB се определя и от начина, по който е организиран достъпът до всички важни функционалности на това устройство. Благодарение на операционната система WebOS потребителят може да използва буквално целия спектър от мултимедия, която вече е достъпна на една ръка разстояние. LG ThinQ ще ви помогне да изпитате максимално удоволствие и да си осигурите по-голямо удобство, като изберете любимия си гласов асистент и управлявате телевизора с гласа си.

LG 50UP78003LB

Създателите на това устройство са се погрижили да има място за типични приложения за стрийминг, като класическия Netflix, YouTube, HBOGo, както и набиращата популярност Apple TV. Разбира се, възможностите на LG LED UP78003LB не свършват дотук, свързвайки телевизора с интернет, останалите приложения могат да бъдат изтеглени и инсталирани!

Освен това не бива да се забравя, че благодарение на ефективните USB портове потребителят може постоянно да свърже към телевизора си и няколко преносими памет устройства, в които има запазени свои мултимедийни файлове. И още нещо: благодарение на конектора HDMI 2.1 можете да споделяте компютърна или конзолна графика на телевизионния екран.

LG LED UP78003LB е отличен Smart телевизор, който предлага на своите притежатели повечето най-нови технологии. Te позволяват да гледате филми при поискване, да използвате социални мрежи, да гледате спорт или телевизионни предавания, да слушате музика, да играете игри или дори да проверявате времето с превъзходно качество на картината и звука. Всичко това го прави страхотен виртуален приятел и помощник в ежедневието ни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply