четвъртък, април 18

LG 50UP75003LF – 50 инчов 4К смарт телевизор

Интересно как качественото изображение може напълно да привлече вниманието ви, фокусирано върху събитие, което се случва пред очите ви. Същото се случва и с наскоро пуснатия телевизор от LG 50UP75003LF. Модел, който се възползва от щедър диагонал, който е с размери 126 см и поддържа UHD резолюция.

Tози нов модел сега се предлага с нова версия на софтуера, надстроена до WebOS 6.0. Така че имате всички основания да разгледате това ново устройство от LG 50UP75003LF, като подходящ избор за дома ви.

LG 55UP75003LF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът разполага с минималистичен и тънък дизайн, придаден от околните рамки, лесно ще се интегрира във всеки тип декор. Той е създаден, за да предлага ефектни изображения, на които да се наслаждавате със семейството или приятелите си, да гледате филми и сериали онлайн, любимите си предавания, да виждате снимки и видеоклипове със семейни спомени.

В допълнение към функцията на телевизора, можете да го използвате и като монитор, свързан към игралната конзола PS или към персонален компютър или лаптоп. Освен това отсега нататък телевизорът може да се използва за игри, тъй като получава специален профил за оптимизация на HGIG. Това съкращение идва от “Gaming Interest Group”. Всъщност това е консорциум от няколко компании, които се обединяват, за да внедрят HDR технологията в игрите.

По същество HGIG е начинът да направите цветно картографиране, което сега ще доведе до изображение, което изглежда много по-добре, без да пропуска важни детайли. Оптимизаторът на играта, фино настроената HDR графика и ниското забавяне на входа правят игрите по-бързи и пристрастяващи.

Изображенията, показани пред вас, ще създадат симбиоза между вас и предадената реалност, поради широката гама от цветове и детайлите, които се открояват много добре. Операционната система е тази, която се среща на повечето LG телевизори, WebOS 6.0. Новата атракция е функцията за изкуствен интелект, която автоматично коригира функциите си за уникално изживяване всеки път, във връзка със светлината в стаята или предаваното събитие.

Основните предимства на този модел са: скоростта, с която можете да навигирате, интуитивното меню и адаптивната лента за бърз достъп. Тя идва на помощ, когато искате да получите достъп до любимите си приложения възможно най-бързо. Предварително дефинираните приложения включват видео съдържание, HBO Go, Netflix, YouTube, социални мрежи, електронна поща и много други игри. Списъкът не свършва до тук, защото можете да изтеглите още много от приложението LG Content Store. Работната мощност се задвижва от вътрешния четириядрен процесор, който осигурява плавността на бързата навигация,

126-сантиметровият LED екран отразява реалността като в огледало. Основното предимство се дава от по-високата UHD резолюция, която позволява наличието на щедър брой пиксели (3840 x 2160 px).

LG 55UP75003LF

Техническите параметри, които работят върху обработката на изображения, са: 4K мащабиране – чрез увеличаване на мащаба изображенията с по-ниска резолюция се преобразуват в по-висока резолюция и по-високо качество. Истинска точност на цветовете – осигурява оптимален контрол на цветовете на точково ниво, за да възпроизведе с най-добри детайли предадените изображения.

4K Active HDR – HDR (High Dynamic Range) е новият стандарт за качество на изображението. Той осигурява деликатни детайли и реалистични цветове с по-широк диапазон на контраст. LG UHD TV поддържа няколко HDR формата, включително HDR10 Pro и HLG Pro. FILMMAKER MODE деактивира забавянето на движението, като същевременно запазва оригиналните пропорции, цветове и интервали на кадрите. Тази опция пресъздава точно оригиналната визия на режисьора. Така можете да се насладите на преживяването на филма, както е предвидено.

HDR технологията е тази, която отпечатва нова реалност в изображението, така че съдържанието да бъде оптимизирано за преживяване, възможно най-близко до реалността. HDR качеството усилва контраста, така че винаги да се наслаждавате на HDR качество на гледане. За да изпитате този HDR ефект по-долу, намерете картина, която описва в цвят HDR ефекта, приложен към изображение, излъчено на телевизор.

LG 50UP75003LF е отличен телевизор, който заслужава всяка една стотинка, която ще платите за него. Той е елегантен, с голям дисплей, перфектна картина и чудесни смарт функционалности. Освен това е на отлична цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply