петък, юни 14

Телевизор LG 43UP81003LA, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G – само за ценители

Телевизор LG 43UP81003LA , 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G ще ви спечели с изключителните си характеристики, гъвкава смарт функционалност на изключително разумна цена.

LG 43UP81003LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

От визия, до процесор с четири ядра, който поддържа webOS операционна система и стигнем до звук, LG UHD TV ще надмине очакванията ви.

Real 4K UHD  въвежда в необятното измерение на цветовете, визуализирайки всеки детайл под прожекцията на кристална чистота. Всеки пиксел от LG 43UP81003LA разказва своята история, чийто режисьор е HDR и диктува движенията, за да ви разкрие  шедьовърът на  това дигитално майсторство.

Моделът е характерен с FILMMAKER MODE™. Любителите на киното и сериалите наистина ще оценят тази технология на изображението, благодарение на която се изключва плавността на движението и се разкриват действителните съотношения на цветове, кадрови скорости, картини.

Спорт римайндърът ненатрапчиво ще ви напомня чрез интелигентни известия за предстоящи любими футболни мачове преди, по време и след провеждането им чрез специален диалогов прозорец. Така оставате винаги актуализирани за всичко случващо се в света на спорта.

Геймърите ще бъдат спечелени с оптимизатора на игри с помоща, на който ще могат да превключват от жанр в жанр. HGiG профила с изключително нежен финес разпознава качеството на картината и подава сигнал на HDR за подобряването й. Low Input Lag ви напомня, че контролът относно забавянето е във ваши ръце и победата ви е гарантирана само с клик.

Качеството на звука и поддръжката на ефективна съраунд атмосфера се поддържа от Bluetooth Surround Ready, а мощността на процесора α5 AI Processor 4K подобрява не само звука, но и вдига левъла на изображението от 2К до 4К. По-ясна и чиста видимост на картината и придружените към нея субтитри.

LG 43UP81003LA

Околната светлина се измерва чрез специален сензор на светлина, който автоматично интегрира потока, адаптирайки го към яркостта на цветовете с цел предоставяне максимално качество на картината.

Гласовият асистент ThinQ AI ще изпълни всяка ваша команда, само издайте заповед с гласа си и контролирайте дори домашната си IoT екосистема.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply