неделя, май 26

Телевизор LG 43UP80003LA, 43″ (108 см), Smart, 4K Ultra HD, LED, Клас G – премиум левъл на отлична цена

LG 43UP80003LA e едно от най-бюджетните предложения на серията. Предвид параметрите адаптирани към вкусовите качества и претенции на потребителя, този телевизор е достоен за номинация смарт покупка на годината.

LG 43UP80003LA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С енергийна ефективност  Class G, с диагонал на дисплея 108 см, резолюция 3840 x 2160, модернизирана с HDR 10 технология за по-добро стабилизиране на цветовете и регулиране на яркостта, всеки детайл се разкрива с рафинирана чистота.

Интериорът ви не просто ще оживее с LG 43UP80003LA, но и ще създаде чувство за уют и хармония. Където и да го поставите на стената или върху шкафа , той ще се мачне перфектно с всеки детайл. Стойката е изключително стабилна и предлага гъвкавост в решенията за позициониране.

Характерна за LG webOS операционна система, този телевизор ще ви изненада с изключителни приложения, чиито алгоритми с невероятна интуитивност правят използването му още по-лесно и създаващи чувство на потребителска  удовлетвореност, защото LG 43UP80003LA  е създаден за вас .

качество на изображението ще ви разкрие силата на цветовете вдъхновени от необятността и красотата на непознати светове. Телевизорът е оживяваща картина към света. Това мото е подкрепено с ултра мощен процесор α5 AI Processor 4K, който гарантира безкомпромисно дълъг живот на LG 43UP80003LA,  по-бърза работа, по-високо качество на картина и субтитри, по-добро качество на звука докато гледате любимите си филми  с FILMMAKER MODE™ или  играете игри с HGiG профила. И двата профила са изключително обещаващи за автентнично презентиране на изображенията, гъвкавост в регулиране на движенията и интуитивно регулиране на цветовете спрямо съраунд светлината с AI Brightness Control.

Благодарение на безкомпромисното съотношение звук-картина LG 43UP80003LA ви дава достъп за паралелни изживявания само с едно натискане на магическото дистанционно. Кликвате и се потапяте в света на смарт дигиталните решения. А само с едно нареждане гласовият асистент ще разпознае гласа ви и ще изпълни желанията ви.

LG 43UP80003LA

Слухът ви ще бъде погален от всеки звук с аудио технологията Al Sound, Al Sound Tuning, защото всяко любимо парче или любим филм от Netflix, заслужава подкрапата на кристална звукова система.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply