четвъртък, юли 25

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA8161 – Пълен Контрол върху Вашия Кафеен Ритъм

Krups Espresseria Automatic EA8161 е интелигентен и стилен кафеавтомат, който преобразява рутина кафеен ритъм в истинско изживяване. Със своите множество функции и технологични иновации, този уред ви позволява да създавате перфектни напитки удобно у дома.

КУПИ

Кафеавтомат Krups Espresseria Automatic EA8161, 1450W, 15 бара, Резервоар за вода 1.7 л, Мелничка 3 нива, Черен/Бял

Дизайн и Визия:

Съчетавайки черен и бял цвят в стилен дизайн, Krups Espresseria Automatic EA8161 не само предоставя високотехнологични функции, но и подчертава елегантността на вашия кухненски интериор. Компактните размери правят този кафеавтомат идеален за всеки дом.

Производителност и Мощност:

С 1450W мощност и 15 бара налягане, Krups EA8161 осигурява бързо и ефективно приготвяне на вашия любим напитка. Независимо дали предпочитате еспресо, капучино или лате, този уред ще ви осигури плътен аромат и вкус.

Мелничка и Опции за Създаване на Кафе:

Вградената мелничка с три нива на смилане ви позволява да регулирате финеса на кафето според вашите предпочитания. С различни опции за настройка на силата и количество на кафето, вие имате пълен контрол върху вашия напитка.

Резервоар за Вода и Удобство:

С капацитет от 1.7 литра, резервоарът за вода на Krups EA8161 ви осигурява достатъчно вода за приготвяне на множество напитки, преди да е необходимо пълнене. Лесното изваждане и поставяне на резервоара го прави удобен за поддръжка.

Еспресо, Капучино или Лате:

С този кафеавтомат можете да се насладите на еспресо с интензивен вкус, капучино с кадифена пяна или лате с перфектна комбинация от кафе и млечни продукти – всичко с едно докосване на бутона.

Поддръжка и Чистене:

Автоматичната система за почистване и декалцинация на уреда гарантира дълъг живот и висока производителност. Лесно разглобяемите части правят чистенето лесно и бързо.

Тиха Работа:

Krups EA8161 работи тихо, позволявайки ви да се наслаждавате на моментите на спокойствие, докато приготвя вашите любими напитки.

Заключение:

С Krups Espresseria Automatic EA8161 вие получавате повече от просто кафеавтомат – получавате цялостно изживяване. От изискан дизайн до перфектната кафетерия, този модел предоставя комбинация от стил, функционалност и удобство, което го прави идеален за истинските ценители на кафето.

КУПИ

Leave A Reply