петък, юни 14

JBL BAR 5.1 – кино изживяване в домашни условия

JBL BAR 5.1 е саундбар за домашно кино, предоставящ епично изживяване при слушане на музика или гледане на филм.

Звуковата лента на JBL BAR 5.1 разполага с две отделящи се от батерията безжични съраунд високоговорители с до 10 часа режим на работа. С обща мощност от 510 W, вашите филми, музика или игри никога няма да звучат по-добре.

Уредът разполага и с JBL SoundShift система, позволяваща незабавно включване на звука от телевизор. Чрез Bluetooth може да се свържете директно с телефона или друго смарт устройство. Със звуковите команди, този саундбар може да реагира на дистанционното на телевизора.

JBL BAR 5.1

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В комплект със саундбара пристига и безжичен Subwoofer, който прави баса невероятен. Пакетът е допълнен от:

  • Два безжични спийкъра;
  • Дистанционно управление;
  • HDMI, AUX кабели;
  • Soundbar;
  • Subwoofer;
  • Захранващ кабел;
  • Оптичен кабел.

Размерите на тази система са 114.8 х 5.8 х 9.3 см, а на субуфера 44 х 30.5 х 30.5 см. Теглото също е достатъчно малко – 3,9 кг за саундбара и 13 кг за субуфера. Въпреки, че размерите са достатъчно компактни, за да може да съберете този уред до телевизора, моята препоръка е да раздалечите говорителите максимално, за да получите максимален обем на звука.

JBL BAR 5.1

Безжичният субуфер може да бъде монтиран и на стената, което го прави изключително елегантно решение, за монтираните на стената телевизори.

Посредством HDMI кабела, саундбара може да бъде свързан с 4K устройство за още по-голямо качество на звука.  Виртуалният звук на устройството работи изключително добре, като отдените гласове са лесни за разбиране, а високите чистоти работят достатъчно добре.

В заключение можем да кажем, че това е едно изключително добро решение за вашния дом. За всички фенове на домашните озвучителни системи, JBL BAR 5.1 предлага истински съраунд звук. Гигантският субуфер “гърми” изключително зрелично, а при гледане на филми добавя дълбочина в звука.

Това е една от най-добрите саундбар системи в съотношение цена/качество. Настройва се бързо, лесен е за употреба, прекрасен външен вид и най-важното – наслада за ушите.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply