четвъртък, юни 13

iRobot Roomba 606 – робот-прахосмукачка на разумна цена

iRobot Roomba 606 е робот прахосмукачка с висока производителност, мощна батерия и разумна цена.

iRobot Roomba 606 е един от най-добре познатите робот-прахосмукачки на пазара. Той е изключително лесен и удобен за употреба. Чрез възможността за сухо почистване, тази прахосмукачка почиства еднакво добре килими, ламинат и въобще всички видове твърди настилки.

iRobot Roomba 606

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Роботът е с вградена навигационна система за почистване iAdapt. Тя е добре позната и се използва в други продукти от гамата на iRobot. Системата позволява на робота да реагира адекватно, съобразно условията на помещението, в което почиства. Благодарение на предварително зададените движения – 40 на брой, роботът се справя изключително добре с препятствия, заобикаля умело столове и почиства най-забутаните ъгли.

Едно от най-големите предимства на iRobot Roomba 606 е неговата тристепенна система за почистване. Тя се състои от три независими една от друга четки. Страничната четка почиства ефективно зоната около мебели, столове, ъгли и труднодостъпни места. Противоположно въртящите се четки са ефективни при събирането на прах и по-големи отпадъци. Мръсотията се събира в контейнер, който благодарение на мощния мотор всмуква отпадъците.

За по-педантичните потребители, роботът предлага функция, за задаване на определен ден и час за почистване. По този начин прахосмукачката бива програмирана да работи винаги по едно и също време. За тези от Вас, които разполагат с многоетажно жилище – роботът разполага с защита против падане от стълби или сблъскване със стени.

iRobot Roomba 606

Най-неприятният момент, когато почиствате с робот-прахосмукачка е засмукването на кабели. iRobot Roomba 606 разполага със специална система – Antitangle. Така, когато четките усетят съпротивлението на кабелите, сменят посоката на въртене и роботът се освобождава от кабелите.

Този робот-прахосмукачка е един изкючително качествен уред. Производителят е добре познат и вече трайно се е наложил като един от най-надежните в производството на този тип уреди. Високата функционалност и ниска цена правят iRobot Roomba 606 един от добре работещите представители на марката. Действително, този робот върши отлична работа за ежедневните Ви нужди.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply