вторник, ноември 28

Сушилня Indesit YTM0871REU, Термопомпа, 7 кг, Клас A+, Push&Go, Бяла

Indesit YTM0871REU e перфектно решение за онези, които търсят просторна, надеждна и енергоефективна сушилня от доказал се бранд.

С енергиен клас А+ , обезпечена високоефективен мотор и със специална технология с термопомпа, благодарение на които сушилнята изсушава дрехите ви на по-ниска температура, като по този начин намалява потреблението на енергия с до 50% и запазва тъканите за по-дълго, Indesit ви гарантира ниска консумация на енергия,  ултра тиха работа до 67 dB  и дълъг живот на любимите ви дрехи.

Максималният капацитет на сушилнята е 7 кг и е изключително подходяща за големи домакинства.

Indesit YTM0871REU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Контролният панел и Led екрана позволяват лесен , практичен и безопасен начин на работа.  Функцията за заключване на бутоните предотвратява нежелана работа на уреда, като заключва контролния панел.

Почистването на филтъра става бързо и лесно, само в три стъпки, като повдигнете дръжката, извадете малкия филтър и почистете бързо.

Сушилнята е с 10 програми, които ще направят животът ви много по-лесен.

  • Push & Go – само с едно натискане на бутона Push & Go и ще имате сухи дрехи само за 45 мин. независимо от вида на смесените тъкани.
  • Спортни обувки и аксесоари – сушилнята е обезпечена със специален аксесоар Shoe Rack, който позволява защитено и безопасно изсушаване на любимите ви маратонки, без да се притеснявате за външния им вид.
  • Опция за пране без гънки

Налага ви се да излезете и не може да изчакате до приключване на прането, а и мразите да се борите с досадните гънки при гладене? Не се притеснявайте! Indesit YTM0871REU има специална опция за пране без гънки, която намалява гънките на прането, което улеснява гладенето, като добавя чрез периодично завъртане на барабана до 10 часа, когато не е възможно да се отстрани веднага прането.

Indesit YTM0871REU

  • Програма за вълна 

Край на свитите и недоносени любими пуловери! Програмата за вълна запазва външния вид на вълнените дрехи без да разрушава тъканта им.

  • Деликатен цикъл 

Тази програма предлага бързо сушене, защитавайки мекотата на влакната, като по нежен и деликатен начин третира прането с по-ниска температура на сушене.

  • Програма Ризи

Специално оптимизирана за ризи и блузи, програмата се грижи за добрата грижа на материите и тъканите им.

  • Програма Освежаване

Тази програма премахва неприятните миризми и оставя дрехите свежи само за 20 минути.

  • Mix – програмата е предназначена да предоставя ефективно сушене за до 3 кг смесени тъкани, като ви спестява неудобството от разделянето на изделията.
  • Sintetice-Standard – осигурява бързо сушене и предотвратяване на гънки за всички ваши синтетични дрехи
  • Памук, допълнително изсушаване

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply