петък, юни 14

Фризер Indesit UI61S1, 245 л, Клас F, 6 отделения, Сребрист

Indesit UI61S1 e фризер за практични домакинства, които не обичат да правят компромис с качеството, но предпочитат по-бюджетен ценови дапазон. Моделът предлага удобен дизайн и ще оправдае очакванията ви откъм енергоефективност, пространство и отлично замразяване на храната.

С ляво отваряне на вратата, проекцията на уреда позволява съвместимо „съжителстване” с други заобикалящи го  уреди и мебели и е подходящ дори и за малки жилища.

Indesit UI61S1

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Цветът му е сребрист и ще стои изключително елегантно и достолепно във всяко кътче от вашата кухня.

С височина 167 см, дълбочина 65 см, ширина 60 см,  вместимост 245 л, с общо 6 отделяния, Indesit UI61S1 е с достатъчна товароносимост за ежедневните нужди на цялото семейство, вписвайки се отлично към интериорното пространство. Дизайнът на фризера позволява лесно побиране на по-обемни елементи, като казусът „няма място” е завинаги решен.

Поддържащ енергиен клас F, с годишна енергийна консумация 268  kWh и климатичен клас SN-T, този уред е предназначен за използване при температура на околната среда между 10 ° C и 43 ° C и ще ви предостави възможност да се възползвате от оптимално потребление на електроенергия. Моделът е със сравнително ниско ниво на шум, като не достига повече от 40 dB.

Indesit UI61S1

По-подреден фризер, повече пространства, по-добра организация, по-лесен достъп е мисия възможна с този Indesit UI61S1, благодарение 2 -те отделения с 2 капака.  С помощта на полезния и практичен капак, разположен в горната част на фризера, можете лесно да получите достъп до високото отделение и да съхранявате всякаква храна. Останалите 4-ри отделения са обезпечени с ергономичен захват за лесно отваряне и предоставят подобрена гъвкавост и управление на пространството.

Капацитетът на  замразяване / 24ч е 12 кг, като системата за размразяване на фризера е ръчна.

Моделът е класика за всяко домакинство, което предпочита стандартните решения, задоволяващи комплексните нужди на семейството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply