неделя, май 26

Пералня Slim Indesit MTWSE61252WEE – изпира дрехите само за 15 минути!

Заради Slim дизайна си, пералните машини от този тип се внедряват успешно в по-малки апартаментни пространства или дори в студиа. Компактните размери на уреда оставят място за повече изобретателност от Ваша страна и повече свободно пространство за подредба на останалите уреди и мебели от интериора. Indesit MTWSE61252WEE е икономичен модел, оборудван с множество програми, адаптирани към съвременните изисквания на едно домакинство. Лесна за използване поради простия си интерфейс на управление.

Indesit MTWSE61252WEE

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералня Indesit MTWSE61252WEE Ви предлага максимална гъвкавост при своето използване, благодарение на технологията FastCycles. Можете да комбинирате  FastCycles с различни програми, отнасящи се за изпирането на различни тъкани, като Mix, Памук (60°) и Памук (40°). В резултат на това получавате идеално чисти дрехи в рамките на от 15 минути до един час, в зависимост от програмата, която сте избрали. Според вида на използваните дрехи и предпочитаната програма, също така ще можете да избирате от минимум 400 оборота до максимум 1200 оборота в минута за цикъла за центрофугиране.

Пералня Indesit MTWSE61252WEE е идеална за семейства от 3-4 члена, тъй като има товароносимост от 6кг сухи дрехи. Достатъчно тиха е, за да не Ви притеснява дори през нощните цикли на пране. Оборудвана е с универсален двигател, който осигурява тиха работа от 59 dB при пране и 80 dB при центрофугиране, като се издига до най-високите стандарти за енергийна ефективност (клас А+++). Спестяванията Ви ще нарастват и благодарение на технологията Water Balance Plus, която регулира използваното количество вода, така че в края на месеца да не сте в преразход. Средният разход на използвана вода годишно е само около 8400 литра. Двигателят е технологично проектиран да бъде използван с максимално дълга издръжливост, което пък ще Ви избави от чести и скъпоструващи ремонти.

Кръговият централен бутон е в рамка от много и различни икони, така че всяка една настройка е интуитивна. Елегантният дисплей, с класически бутони и LED сигнали, Ви предоставя информация за етапа на измиване, оставащото време до края на програмата, температурата на водата и скоростта на центрофугиране, така че да можете да бъдете в крак с всички важни подробности, свързани с изпирането на Вашите дрехи. С помощта на бутона за Включване/Изключване ще имате възможност да стартирате или да спрете пералната машина. С центробежния селектор избирате скоростта на изстискване на дрехите или изключвате изстискването. С селектора за температура избирате температурата на водата за измиване. Ако изберете функцията Отложен старт, уредът ще покаже оставащото време до активиране на програмата за пране, което може да бъде от минимум 3 часа до максимум 12 часа.

Indesit MTWSE61252WEE

Вече стартираните програмите могат да се променят до 10 минути след началото им. Изключение прави само програмата за Памук. Тази функция за до-зареждане Ви спасява, в случаите, когато сте забравили или изпуснали някъде по пътя една от тениските си или един от двата чифт чорапи.

Програмата Child Lock Ви позволява да заключвате бутоните на пералната машина, за да предотвратите случайно изключване или промяна на програмата. Децата могат да играят близо до пералнята, без да бъдат постоянно наблюдавани.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply