неделя, декември 3

Пералня Indesit INNEX BWE81285XWEEN – с интелигентен бутон Push & Go

Indesit INNEX BWE81285XWEEN е пералня с изчистен дизайн и добра енергийна ефективност. Големият брой програми, модерните функции с опции и доброто съотношение между качеството и цената са само част от останалите други предимства на тази пералня от портфолиото на Indesit.

Indesit INNEX BWE81285XWEEN е идеална за заети домакинства. С нейния бърз бутон Push & Go, тя Ви позволява да перете дрехите си само с едно докосване. Всичко, което трябва да направите е да натиснете синия бутон за 2 секунди и пералната машина ще стартира 45-минутна програма за пране при 30°C. Благодарение на умната технология Push&Go прането на дрехи е толкова лесно, че цялото семейство може да споделя задачите.

Indesit INNEX BWE81285XWEEN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Инверторният мотор на Indesit INNEX BWE81285XWEEN предоставя ефективна и тиха работа. Икономичното използване на перилен препарат и центрофуга помага за опазването на околната среда, както и на портфейла Ви. Той също така намалява вибрациите, така че машината е тиха дори при пълните 1200 об./мин. Категоризира се в Class B енергийна ефективност, съгласно най-новите европейски разпоредби, по скала от A до G. Нивото на шум достига 79 dB при максимална скорост.

Уредът е с класически дизайн, с бял корпус и главина с рамка в същия цвят. Страничните стени са със специален дизайн, който осигурява по-ниско ниво на вибрации и шум. Вратата се отваря под широк ъгъл, така че обемистите предмети ще бъдат лесни за товарене и разтоварване. Indesit INNEX BWE81285XWEEN е перална машина от ново поколение. Капацитетът на пране е 8 кг, като машината е подходяща за семейство с едно или две деца.

Контролният панел се състои от въртящ се селектор, рамкиран с 3 бутона, в централната част, и голям цифров дисплей с 6 бутона, от дясната страна. Има 16 програми за пране: Деликатни, Вълна, Смесена, Бърза програма, Програма за интензивно изплакване, Памук, Синтетика, Спорт, Цветни, Синтетична програма, Интензивно центрофугиране и Бельо.

Indesit INNEX BWE81285XWEEN

Допълнителните функции, с които можете да се поглезите са: Таймер, с който лесно ще управлявате Вашето лично време и ще настройвате пералнята да работи точно тогава, когато на Вас Ви е удобно, без значение дали през това време сте си у дома или на работа. С функцията Таймер можете да програмирате уреда да се включи след 3, 6 или 9 часа; Ще можете, също така да регулирате скоростта на въртене, като се съобразявате с различните материи на Вашите дрехи. Така ще запазите еластичността на Вашите вълнени пуловери и ефирността на Вашите красиви пролетни рокли или ризи.

Размери: височина – 84.5см, широчина – 59.5см, дълбочина – 63см. Тегло – 67кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply