сряда, май 29

Indesit EWC 81483 W EU*: Надеждност и Ефективност в Съвременен Дизайн

Indesit EWC 81483 W EU* представлява пералня, създадена с оглед на надеждността и ефективността при всяко пране. С капацитет от 8 кг, скорост на центрофуга от 1400 об./мин. и клас D за енергийна ефективност, този модел е подходящ за тези, които търсят перфектни резултати при достъпна цена.

КУПИ

Пералня Indesit EWC 81483 W EU , 1400 об./мин., 8.00 kg, D , Бял

Съвременен Дизайн и Функционалност: EWC 81483 W EU* предлага изчистен и съвременен бял дизайн, който се вписва лесно във всяко пространство. Лесната за употреба предна панелка и компактните размери правят тази пералня идеална за семейства с ограничено пространство.

Капацитет и Обороти: С капацитет от 8 кг, EWC 81483 W EU* предоставя достатъчно пространство за пране на по-големи количества дрехи или по-големи текстилни изделия. Със скорост на центрофуга от 1400 об./мин., пералнята осигурява бързо изцеждане на водата, намалявайки времето за сушене.

Енергийна Ефективност: Класифицирана с клас D за енергийна ефективност, този модел осигурява добра балансираност между производителност и консумация на енергия. Технологии като Water Balance и Load Balancing System помагат за оптимизиране на водната и енергийната консумация.

Програми и Функции: EWC 81483 W EU* разполага с разнообразие от програми за пране, включително специални за деликатни тъкани и бързи програми за спешни случаи. Опциите за предпране и добавяне на пране по време на цикъла придават допълнителна гъвкавост.

Технологии за Грижа за Дрехите: С функции като Push & Wash, този модел прави прането още по-лесно. Технологии като Clean+ и Eco Wash осигуряват подходяща грижа за дрехите ви, като едновременно поддържат ефективността на пералнята.

Тиха Работа: С иновативни технологии за намаляване на шума, Indesit EWC 81483 W EU* работи тихо, предоставяйки ви спокойствие по време на пране.

Заключение: Indesit EWC 81483 W EU* е пералня, която предоставя надеждност и ефективност в съчетание с достъпна цена. Със своя съвременен дизайн и функционалности, този модел е подходящ за тези, които ценят простота и качество в пералната машина.

КУПИ

Leave A Reply