неделя, декември 3

Indesit CAA 55, 234 л, Клас F, H 174 см, Бял – практичен хладилник с фризер за практични домакинства

Indesit CAA 55 е хладилник с фризер за практични домакинства, които не обичат да правят компромис с качеството, но предпочитат по-бюджетен ценови дапазон.

Indesit CAA 55

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Удобен, семпъл, с чудесни функции, ще се впише отлично и ще отговори на нуждите и представите ви за добър хладилник.

Нетният му капацитет е 234 литра – 150 литра за хладилник и 84 литра за фризер.

По-подреден хладилник, повече пространства, по-добра организация е мисия възможна с този Indesit CAA 55, благодарение на трите рафта, които включва хладилника, а темперираното стъкло, от което са изработени, ги прави изключително устойчиви на по-голямо натоварване.

Дизайнът на фризера с отворено пространство позволява лесно побиране на по-обемни елементи.

Плъзгащите се рафтове ви осигуряват безпроблемен и безопасен начин достъп до всичко в хладилника, а специалното отделение в долната част за плодове и зеленчуци запазва свежестта, цвета и полезните им хранителни вещества.

Специална система за за статично автоматично управление – Static Automatic Control, работеща с вътрешни сензори, които поддържат правилната температура и намаляват образуването на лед по вътрешните стени, ще допринесе да се наслаждавате на винаги хубава храна.

Indesit CAA 55 е енергийно ефективен благодарение на клас А+, който поддръжа, което гарантира  икономия на енергия от 20% в сравнение с клас А.

Проектиран е да функционира без загуба на енергия в топлия сезон в райони с температура на околната среда с климатичен клас: SN-N-ST-T.  Създаден е да работи икономично в диапазона от + 10 ° C зимен режим,  до + 38 ° C летен режим. Годишната консумация на енергия е 268  kWh., като  нивото на шума е също сравнително ниско – не достига повече от 44 dB.

Indesit CAA 55

Снабден с антибактериална система и  компресор, който  разпределя студения въздух, Indesit CAA 55 ще осигури изключително ниво на хигиена в хладилното пространство за вашата храна, а антибактериалното  уплътнение по вратите  допълнително предотвратява образуването на мухъл и бактерии, което спомага за по-дълъг живот и трайност на продуктите.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply