понеделник, юни 24

Пералня Slim Indesit BWSA61251WEEN – с Woolmark Blue сертификат за пране на вълнени дрехи

Slim пералня, която можете да поставите (почти) навсякъде. Дори малките жилища с ограничено свободно пространство могат да се възползват от умалените размери на Indesit BWSA61251WEEN. Ако се чудите, какво обаче се крие зад този slim дизайн, можете да разберете в редовете по-долу.

Indesit BWSA61251WEEN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С Indesit BWSA61251WEEN ще зареждате дрехите стандартно, от предната част на уреда. Капацитетът на барабана на уреда е 6кг, които са напълно подходящи за нуждите дори на 3 членно семейство.

Контролният панел за избор на програми е комбинация от дигитален и механичен тип. На този LED дисплей ще откриете удобен таймер, който ще отброява оставащото време до края на зададения цикъл. По този начин ще можете по-лесно да планирате свободното си време. Ще намерите и специалния бутон Push&Go – обявен за любимец на всяка домакиня. Този бутон за бързо изпиране улеснява всяко пране на дрехи. От механичният селектор за температура ще можете да избирате желаните от Вас градуси, спрямо вида на дрехите, които искате да изперете. Сред програмите за изпиране ще можете да се възползвате от избор на допълнителна Тестова програма, Допълнително изплакване, както и специалната програма Анти-петна, пред която нито едно петно няма шанс. Функциите на пералнята откриват и анализират петната, като насочват най-големи усилия конкретно към тези силно замърсени зони. Резултатите от пералня Slim Indesit BWSA61251WEEN винаги са невероятно чисти, меки, без остатъци от петна и ухаещи невероятно!

Моторът на уреда е универсален. Като благодарение на неговата мощност ще можете да настройвате центрофугиращия цикъл с до 1200 об/мин.

Indesit BWSA61251WEEN

Пералнята притежава и някои изключително полезни защитни функции, които се грижат не само за съвършенството на Вашите дрехи, но и ще предпазват дома Ви от неприятни инциденти като наводнения например. Woolmark Blue сертифицираната технология гарантира, че дори най-нежните и фини вълнени дрехи няма да се разтеглят, накъсат или деформират. Специалната защитна функция за пране на вълнени дрехи ще запази любимите Ви пуловери – меки и нежни, както в първия ден на закупуването им. Останалите защитни функции: Система за откриване на пяна, Електронна система за баланс и Заключване за деца.

Размери: дълбочина – 42.5см, широчина – 59.5см, височина – 85см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply