четвъртък, юли 25

Пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN – Вашето изгодно решение

Старата Ви и вярна пералня наскоро се е развалила? Търсите бързо и икономично решение, за което да не съжалявате скоро след закупуването му? Пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN е точно за Вас! Можете да разчитате на нейните 16 програми, които ще се грижат за дрехите и завивките на цялото Ви семейство, независимо дали са Памук, Деликатни, Цветни, Синтетика, Вълна, Mixt или Бяло пране. Ще можете да използвате Бърза програма за 30 мин(!), когато се нуждаете спешно от освежени дрехи или Еко програма (40-60°), с която ще пестите електричество и вода и ще се грижите за природата и околната среда.

Indesit BWSA51051WEEN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Функцията за Допълнително изплакване е изключително подходяща за малките дрешки на Вашето дете/деца или за хора с чувствителна кожа и склонни към обриви и кожни раздразнения. Допълнителното изплакване премахва всички остатъци от прах за пране, дори когато сте използвали сух прах. Особено неприятно е, когато праха е оставил бели ивици по черните Ви дрехи, но с функцията Допълнително изплакване, ще забравите за всички тези неприятни моменти.

Чрез Индикаторът за прогрес ще следите до къде е стигнала текущата програма, която сте избрали и колко време остава до нейното приключване. Ще организирате времето си по-лесно и по-удобно. Ще знаете кога да се приберете и колко да се забавите. Индикаторът за прогрес на Пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN ще се превърне във Ваш личен органайзер на време.

С функцията Отложен старт ще спестявате повече свободно време за любимите си дейности и хобита. Заредете пералнята с дрехи и отложете нейния старт за 3,6 или 9 часа, през които можете да се разходите, да се видите с приятели или каквото друго най-много обичате да правите, а когато се приберете ще имате току-що изпрани и чисти дрехи.

Функцията Лесно гладене поддържа дрехите да не се намачкват, дори след дълъг престой затворени във влажния барабан. 9 от 10 домакини посочват, че точно тази функция е една от най-любимите им, точно защото им спестява време в допълнително гладене и изпъване на дрехите. В същото време цялото семейство е спретнато, с загладени и чисти дрехи. Казват, че дрехите не правят човека, но това не означава, че трябва да излизаме навън с измачкани и мръсни дрехи, нали? Защо вместо това да не блестите, навсякъде, където влезете? С пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN всичко това е напълно възможно.

Ще избирате лесно програмата, на която искате да изперете дрехите си чрез Селектора за температура и Селектора за скорост на въртене (центрофуга). Регулирайте индивидуално по-висока или по-ниска да бъде температурата за всяко различно пране, според дрехите, които искате да изперете. Селекторите Ви позволяват да оптимизирате различните програми по-лесно и спрямо изискванията си.

Дори мъжът Ви ще може да пусне пералнята, чрез специалния бутон на контролния панел Push & Go. Натискате и излизате, нищо друго! Бързо и лесно, като детска игра. Програмата настройва автоматично всичко останало, като премерва количеството дрехи и избира температурата им за пране и скоростта им за центрофугиране. Перфектното улеснения за всеки, на когото му е омръзнало дългото и тромаво натискане на хиляди копчета, за настройване на цикъла на едно изпиране.

Indesit BWSA51051WEEN

Получавате още няколко незаменими защитни функции, част от характеристиките на пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN като: Система за откриване на пяна, Електронна система за баланс и Заключване за деца.

Споменахме ли, че пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN е Slim модел? Изтънена, изтънчена и стилна. Подходяща да се събере дори на тесни и ограничени пространства. Пералня Slim Indesit BWSA51051WEEN няма да заема много място от територията на жилището Ви, но всъщност ще бъде голяма част от семейството Ви. Размери на уреда: дълбочина 42.5см, широчина 59.5см и височина 85см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply