вторник, март 28

Indesit BDE961483XWSEUN – пералня със сушилня за цялото семейство

Indesit BDE961483XWSEUN е пералня със сушилня, която поради огромния си капацитет е подходяща за цялото семейство.

Indesit BDE961483XWSEUN е пералня с наистина голям капацитет. Със своите 9 килограма капацитет за зареждане, пералнята може да се справи с мръсното пране на до 7 човека! 1400 rpm скорост на въртене доставят перфектно изпиране и справяне с най-упоритите мазнини.

Indesit BDE961483XWSEUN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен всичко друго, този уред разполага и със сушилня, която е с капацитет цели 6 кг! За всички семейства, които имат бебета или деца, обичащи да играят навън, този уред е перфектен за бързо изпиране и мигновенно изсушаване.

Използването на Indesit BDE961483XWSEUN се осъществява чрез механичен контролен и дигитален дисплей. Изключително лесни за употреба, функциите на пералнята предоставят възможност за избор между възможност за изпиране на дрехи в тъмната гама, функционалност за изпиране при силно замърсени или вмирисани дрехи.

За хората, които наистина искат бързо и качествено изпиране, уредът е предвидил възможност за пране + изпиране само за 45 минути (Wash & Dry).

Indesit BDE961483XWSEUN разполага с инверторен мотор и електронна система за баланс. При силно центруфугиране пералнята стои стабила, а децибелите които достига са 81. При нормален режим на работа шумът, който издава е 55 dB.

За своята мощ, тази пералня е сравнително икономична. Годишната консумация на ел. енергия е около 1200 kWh, а при редовна употреба пералнята изразходва около 20 000 л. вода. Средно статистически на всеки 100 изпирания, пералнята хаби около 300 kWh.

Indesit BDE961483XWSEUN

Цветът е стандартен бял, а зареждането става с отваряне на люк в ляво. Размерите й са съответно височина – 800 мм, ширина 600 мм, дължина 545 мм. За по-разсеяните домакини, пералнята предлага защита от преливане, както и защита от деца.

Единственият недостатък на този уред е, че не е подходящ за вграждане. Но разбира се, добър майстор може да направи така, че пералнята да пасне на кухненското Ви обзавеждане.

Това е един изключително полезен уред, който се препоръчва за всички семейства с по-голяма бройка на домакинството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply