неделя, декември 3

Indesit BDE861483XWSEUN – Италиански стил при пералните

Италианската марка Indesit е добре позната на пазара в България. Но колко са добри нейните перални машини? Моделът, който ще разгледаме днес е Indesit BDE861483XWSEUN. Тя предлага италиански стил, гарниран с многофункционалност. За да изберете подходяща машина за вашия дом, трябва да отговорите на два въпроса – колко е голяма и изпира ли добре.

Нека да започнем от функционалността. Това е машина, която съчетава в себе си пералня и сушилня.  Важно е да отбележим, че капацитетът, който събира барабана при пране е 8 килогама. Достатъчно за цял футболен отбор. При сушенете обаче, въпросът стои малко по различен начин. Капацитетът на сушилнята е 6 кг. За домакините, които смятат да използват двете функции една след друга, е добре да преценяват обема на своето пране.

Indesit BDE861483XWSEUN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Както виждате от снимката по-горе, ефективността при прането е Клас А, с консумация на енергия 5.44 kWh.  Средният годишен разход на вода е около 20 000 литра.  Инверторният мотор спомага за намаляване на консумацията – или иначе казано, това е една изключително икономична машина, която ще спести време и средства при използването й. Въпросът обаче е дали качеството на пране ще се запази, въпреки ниското ниво на енергийна консумация?

Производителят се е постарал да оборудва Indesit BDE861483XWSEUN разполага с най-новите технологии.

Пералнята разполага с различни програми за изпиране като такава за тъмни петна, Wash&Dry, програма против наситени миризми, анти-петна и др. Това идва да означава, че в зависимост от начина на замърсяване на дрехите, пералнята разполага с иновативен подход към всяка дреха. В зависимост от зададената програма ритъма на барабана, нивото на вода и впръскването на препарат се променят.

Скоростта на въртене, което може да бъде постигнато от тази машина е 1400 rpm, която заедно с 30 минутната програма за изпиране, е способна да пере на всеки половин час!

Относно сушилнята – трябва да бъдете спокойни, че използваната от сушилнята система, няма да навреди на цялостта на вашите дрехи.  Сушилняата разполага със сензор за мокри дрехи и в зависимост от нивото на влажност съответно удължава или намаля времето за сушене.

Indesit BDE861483XWSEUN

Размерите на Indesit BDE861483XWSEUN са стандартни, а цветът избран от производителя – класическо бяло. В предната част на пералнята е разположен LED дисплей, от който управлението на програмите е значително по-лесно.  Собствениците на домашни любимци също не трябва да се притесняват, защото нивото на шум в режим на центруфугиране е само 81 dB, а при нормална работа 55 dB. Това позволява на домакинствата да използват пералнята и през нощта.

В заключение можем да кажем, че сме приятно изненадани от тази пералня. На пръв поглед цената не е от най-ниските, но трябва да имате предвид, че заедно със сушилнята, това е една много разумна цена. Пералнята е подходяща за всяко домакинство до 6 човека, а функционалността й я превръщат във верен помощник на всеки дом.

Повече информация за продукта, както и цена с безплатна доставка, може да намерите на бутона отдолу:

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply