неделя, декември 3

Пералня със сушилня Indesit BDE761483XWSEEN – с неповторими технологии на запазване на любимите Ви вълнени и тъмни дрехи

Indesit BDE761483XWSEEN е изключително полезен за семейства с малки деца. Всяка майка знае, колко бързо се цапат децата и колко бързо свършват чистите дрехи. Пералната машина е необходимост, а сушилнята е удобство. Когато пералнята е комбинирана със сушилня, ежедневието е по-лесно и свободното време е повече.

Indesit BDE761483XWSEEN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Indesit BDE761483XWSEEN притежава капацитет на зареждане при пране от 7кг и при сушене от 6кг, и 1400 оборота мощност в минута, което е гаранция за максимално подсушени дрехи, готови за обличане почти веднага след приключване на цикъла на уреда.

Функциите и уменията на Indesit BDE761483XWSEEN не се изчерпват до тук! Със специално разработената технология Woolmark Blue ще забравите за похабените и разтеглени дрехи, особено на вълнените изделия, които не понасят висока влажност и силни обороти на въртене. Технологията Woolmark Blue имитира деликатното пране на ръка, което щади тъканите и запазва любимите Ви пуловери за дълго време.

Бутонът Push&Go Ви улеснява и Ви дава повече свободно време. След включване на пералнята е достатъчно само едно натискане на бутона Push&Go и нищо друго! След около 45 мин. ще получите чисти, омекотени, ароматизирани и дори подсушени дрехи. Лесно като детска игра.

С пералня Indesit BDE761483XWSEEN ще можете да се възползвате и от допълнителната програма за Тъмни дрехи и програма за Анти-петна. Всички тези технологии бързо ще станат любими за Вас и Вашите дрехи. С тях бързо ще установите разликата преди – сега. Преди, когато не сте използвали тези програми и сега, когато ги използвате. Ще забравите за остатъците от прах за пране по дрехите, за белите ивици и за неприятните остатъци от непочистени петна. Дрехите Ви ще бъдат винаги перфектно и сигурно изплакнати, перфектно почистени и готови за обличане още на същия ден.

Размери и характеристики:

Дълбочина – 59см; широчина – 59.5см, височина – 85 см, удобен LED дисплей и мощен инверторен мотор. Въпреки мощността си моторът работи с 55 dB шум при пране и 81 dB шум при центрофугиране. Нива на шум по време на сушене – 61 dB. Уредът притежава защитната функция: Електронна система за баланс, която алармира при разбалансиране на уреда, за да Ви спести неприятни проблеми като поява на течове.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply