вторник, ноември 28

Хладилник с Фризер Hotpoint HAFC9TO32SK

Хладилник с фризер Hotpoint HAFC9TO32SK, Total No Frost, Клас E, H 202.7 см, Черен/Сребрист

 

Hotpoint HAFC9TO32SK РЕВЮ :

Hotpoint HAFC9TO32SK е хладилник с обем 367 литра и енергийна ефективност в клас E. Хладилника-Фризер има ниво на шум от 40 dB и има система за охлаждане Total No Frost.

Хладилникът е един от най-важните уреди, както по отношение на консумацията на енергия, така и на разходите за придобиване. За да направите избор, за който няма да съжалявате, ще трябва да вземете предвид няколко важни аспекта като нетен обем, енергийна ефективност, разделяне на вътрешните пространства или нива на шум. Не на последно място, дизайнът ще трябва да допълва декора на кухнята. Hotpoint HAFC9TO32SK е елегантен хладилник с добри технически спецификации и по-долу ще намерите негова кратка презентация

Hotpoint HAFC9TO32SK

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Hotpoint HAFC9TO32SK – комбиниран елегантен хладилник :

Хладилник-фризерът Hotpoint HAFC9TO32SK има модерен дизайн със сребристо черно покритие и външен контролен панел в горната част на вратата. Вградените вертикални дръжки допринасят за елегантността на хладилника, който може да се монтира във всяка нова или наскоро реновирана кухня. Нетният обем е 367 литра, от които хладилникът има 263 литра, а фризерът 104 литра, като този модел е подходящ за семейства от 2-3 души. Размерите на хладилника са 59,6 х 67,8 х 202,7 см, като достъпът до горните рафтове е по-труден за децата. Други хладилници с подобно покритие са: LG GBB62PZHMN, Bosch KGE49AICA или Samsung RB38T600DB1 / EF.

Total No Frost система :

Hotpoint HAFC9TO32SK има компресор с енергийна ефективност, класифициран в клас E (бивш клас A ++). Годишното потребление се изчислява от производителя на 254 kWh, което означава прогнозни месечни разходи за консумирана енергия от около 6 лв. Нивото на шума е 40 dB, малко по-висока стойност от другите модели от ново поколение. Охлаждащата система Total No Frost осигурява както поддържане на постоянна температура, така и бързо възстановяване на температурата и предотвратява образуването на лед във фризера, който вече няма да се налага да се размразява ръчно.

Hotpoint HAFC9TO32SK

Съвременна организация на вътрешните пространства :

Хладилното пространство има ефективна организация, с две отделения, три рафта от безопасно стъкло и метален рафт за бутилки. Първото отделение Fresh Zone, което ви позволява да регулирате влажността според вида на плодовете и зеленчуците, които искате да запазите. Второто отделение поддържа постоянна температура от 0 ° C, идеално за пресни храни като сирене, месо или риба. Стъклените и метални рафтове могат да се регулират по височина или да се премахват, за да се освободи място за по-обемисти храни. На вратата на хладилника има още 5 рафта с различни размери, където можете да държите по-малки буркани и кутии.

Фризерът е разделен на 3 отделения, където можете да съхранявате както зеленчуци, месо и риба, така и десерти, без риск от обмен на миризми. Контролният панел има сензорни селектори, които позволяват лесна смяна на температурите в хладилника или фризера. Също така от тук ще можете да активирате функцията за бързо замразяване за храни с висока нетрайност.

Силни страни :

+ елегантен дизайн

+ външен контролен панел

+ добре организирано хладилно пространство

+ Обща система за охлаждане No Frost

+ добро съотношение между качество и цена

Слаби Страни :

– енергийна ефективност в клас Е

– нивото на шума не е много ниско

Заключение :

В заключение, Hotpoint HAFC9TO32SK е елегантен хладилник-фризер с добре организирани вътрешни пространства. Външният контролен панел, системата за охлаждане Total No Frost и ниската цена за този период правят този хладилник-фризер от портфолиото на Hotpoint Ariston отличен избор за всяка модерна кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply