сряда, юли 24

Елегантен и Просторен – Хладилник с фризер Hotpoint HAFC9 TI32SX

Hotpoint HAFC9 TI32SX е не просто хладилник, а едно интелигентно устройство, което се грижи за свежестта на вашите храни и допринася за ефективното управление на вашия дом. Този модел е създаден със съчетание от съвременен дизайн и висококачествени функции, които го правят подходящ за всеки дом.

Хладилник с фризер Hotpoint HAFC9 TI32SX, Клас E, Стъклен рафт, Total No Frost, H 202.7 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Стъклен рафт за Стил и Практичност: Един от визуалните акценти на HAFC9 TI32SX е стъкленият рафт. Този елегантен и издръжлив елемент не само добавя стил във вашия кухненски интериор, но също така предоставя практичност, като позволява по-добра видимост и организация на продуктите ви.

Total No Frost Технология: Забравете за ръчното размразяване на фризера. С Total No Frost технологията на Hotpoint HAFC9 TI32SX няма да се налага вече да се занимавате с този неприятен процес. Технологията поддържа оптимални условия за съхранение на продуктите ви, като предотвратява натрупването на лед.

Простор за Организация: С капацитет от 202.7 см, този модел предоставя обилно място за съхранение на вашите храни. Разполагайте ги удобно, като използвате вградените полици и отделения, които поддържат продуктите ви подредени и достъпни.

Ефективен Клас E: Hotpoint HAFC9 TI32SX е с Клас на енергийна ефективност E, което го прави енергоспестяващо устройство. Това съчетава намалени разходи с отговорност към околната среда.

Заключение: Hotpoint HAFC9 TI32SX е не само хладилник, а стилен и интелигентен партньор във вашия дом. С функциите си за запазване на свежестта, удобното организиране и енергоспестяващите си възможности, този модел предлага пълна грижа за вашите храни и дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply