сряда, март 29

Сушилня за дрехи Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM, Термопомпа, 8 кг, 16 Програми, Клас A++, Бяла

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM е изключително добра и енергоефективна сушилня на отлична цена от доказан производител. Обезпечена с последните технологични новости, гарантира пълна защита дори на най-деликатните дрехи. Всички основни функции и програми са създадени с идеята за нежна грижа на любимите ви артикули, спестявайки ресурси време и електроенергия.

С модерен дизайн, с подчертана визия на техника от ново поколение, сушилнята стои красиво и елегантно на всяко кътче, където я поставите.

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на зареждане е 8 кг и е отлична за големи по обем и количество дрехи и спално бельо.

Уредът ще улесни живота ви  с 16 програми, част от които са:

Лесно сушене

Против намачкване

Смесено сушене

Бързо сушене

Антибактериална

Намален разход на енергия

Вълна

Влажно сушене

Освежаване

Самочувствието за икономичен уред на Hotpoint-Ariston Aqualtis AQC82F7TM идва от енергийния клас А++; високоефективния инверторен мотор, който осигурява по-дълъг живот и по-безопасна работа  и  технологията с термопомпа, която изсушава дрехите на по-ниска температура, като по този начин намалява потреблението на енергия с до 50%.

Сушилнята  постига изключително тиха работа до 70 dB при сушене, като отговаря на най-високите стандарти в класа ѝ

Контролният панел е  дигитален и е богат на  светодиоди и икони, които позволяват лесна работа за настройка и регулиране на функциите.

Моделът е от серията Aqualtis, чиято основна задача е специална грижа за дрехите, поддържайки здравината на тъканите и цветовото им качество.

Специалната програма Refresh e за онези, които нямат време за чакане, а имат нужда от бързо освежени дрехи. Освежаването се случва със студен въздух за 20 минути и е подходяща за дрехи, които сте обличали само веднъж или имат нужда от освежаване след изваждане от гардероба.

А за онези, които не обичат да гладят,  Crease Care ще се погрижи вместо вас. Функцията предотвратява образуването на гънки, като периодично върти дрехите без топлина и е особено полезна, ако не сте на разположение да извадите прането в края на програмата.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply