четвъртък, май 23

Пералня Slim Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN – с програма Анти-Алергии за още по-добро почистване на тъканите

Тази Slim пералня Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN е вдъхновеният избор, ако искате перална машина с висока производителност, оборудвана с най-новите технологии и икономична по отношение на потреблението. Уредът притежава компактна и солидна конструкция със следните умалени размери: 85 x 59.5 x 44.6 и тегло 63.1кг, така че да не заема твърде много място, там, където ще бъде монтирана.

Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN е оборудвана с инверторен двигател, използващ силен магнит, и никакви четки, които се трият и създават чести проблеми. Освен дългогодишна работа, ефективността на двигателя, осигурява ултра тиха работа от  50dB  при пране и  78dB  по време на центрофугиране, достигайки до най-високата енергийна ефективност на стандартите от клас A+++ от гамата от A+++ до D.

Максималната товароносимост на барабана при пране е 7кг. Максималната скорост на въртене е 1200 об/мин. От дигиталния контролен панел, разположен върху подвижния илюминатор, можете да променяте скоростта или да изключвате въртенето; можете да избирате броя на завъртанията според вида на използваните дрехи и предпочитаната програма, от минимум 800 оборота в минута до максимум 1200 оборота в минута.

Контролният панел, разположен в горната част, е снабден с LCD екран с електронно управление. На него са разположени 16-те програми за избор на пране, както и интуитивни опции, налични за уреда, сред които: Възможност за допълнително добавяне на дрехи, Предпране; Super Wash; Допълнително изплакване; Блокиране на копчетата; Отложен старт и Woolmark Green (за вълнени и деликатни дрехи). На самия контролен панел ще забележите фина индикаторна светлина, която ще потвърждава избраните настройки и програми. Индикаторът на дисплея ще покаже до кой етап е достигнал цикълът на пране. Освен това, когато сервизната врата е готова за отваряне, индикаторът ще сигнализира отново за това.

Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN

С бутона Super Wash имаме достъп до функцията за интензивно пране за силно замърсени дрехи. С бутона за допълнително  изплакване увеличавате ефективността на изплакване за отстраняване на перилния препарат от дрехите. Тази функция е особено полезна за хора с деликатна кожа. За целта натиснете съответния бутон веднъж, два или три пъти, за да изберете 1, 2 или 3 допълнителни изплаквания, които да се извършат след стандартното изплакване в програмата за пране.

При този модел имаме възможност да изваждате или добавяте дрехи по време на програма за пране. За да постигнете това, трябва да превключите машината в режим Пауза по време на програма за пране, като натиснете бутона ,,Старт/Пауза” и да добавите онзи изпаднал чорап на пода или онази забравена тениска върху коша.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply