понеделник, март 4

Пералня със сушилня Hotpoint AQD972F697EUN – с антиизточваща функция

Прането е в центъра на всяка таблица за домакински задачи. Вероятно перете много пране всяка седмица, два пъти седмично или дори всеки ден. Това означава, че ще прекарате много време с Вашата пералня и сушилня, така че естествено искате да изберете най-добрия уред, за да се справите с такава голяма домашна работа. Hotpoint AQD972F697EUN е марка за уреди, изградена около идеята, че нейните уреди работят толкова здраво, че след като си купите един от тях – просто ще се влюбите в него.

Hotpoint AQD972F697EUN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Благодарение на способността си да променя скоростта на въртене, тази пералня със сушилня Hotpoint AQD972F697EUN, е по-ефективна при контролиране на налягането на водата и подобрява тишината. Нивата на шум при пране регистрират 53dB; нивата на шум при центрофугиране – 83dB. Скоростта на въртене можете да регулирате в диапазон до 1600 об/мин (rpm). Инверторният двигател е с гаранция от 10 години.

Тази свободностояща комбинирана пералня със сушилня, завършена в три стилни цвята – бял, Titan Grey и черен, е Вашето решение ,,всичко в едно” за Вашите нужди от пране и сушене. Доверете се на този уред, за да премахнете упоритите петна и да осигурите равномерно изсушаване дори за най-големите артикули. Благодарение на щедрия капацитет от 9кг, с дясно-отварящ се люк, големите товари се обработват с лекота, а с трите непрекъснати цикъла на пране и сушене можете да завършите прането си без прекъсване. Този мега капацитет на барабана е идеален за седмичната поддръжка на дрехите на едно 3-4 членно семейство. Капацитетът на сушилнята побира 7кг пране.

Hotpoint AQD972F697EUN

От механичния контролен панел, в предната част на атрактивния корпус на уреда, можете също да избирате сред програмите:  Деликатна, Вълна и Steam refresh. Тези специални програми са предназначени за най-фините, най-нежните, но и най-трудните за почистване дрехи. Мъниста, дантели, шифони и пр. са много красиви, но когато се замърсят винаги изскачат няколко чуденки за това как е подходящо да бъде почистен артикулът. С технологията Steam refresh можете да дезинфекцирате Вашата дреха само със силата на парата. Тя ще премахне петната, полепналите бактерии и ще елиминира неприятните миризми, без да похаби тъканта.

Можете да сте сигурни, че правите устойчива покупка, когато купувате Hotpoint AQD972F697EUN, тъй като, освен голямата си вместимост, уредът обещава дълга гаранция, благодарение на здравия си инверторен двигател.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply