сряда, май 29

Пералня със сушилня Hotpoint AQD1072D697EU/BN – нежна към Вашите деликатни, ефирни или вълнени дрехи

Представяме на Вашето внимание перална машина със сушилня Hotpoint AQD1072D697EU/BN. Премахнете упоритите петна лесно и запазете тъканите здрави за по-дълго време с тази перална машина. Уредът е с LCD дисплей с механичен контрол, вместимост за пране до 10кг с капацитет на сушилнята до 7кг, развива до 1600 оборота в минута и е от най-високия енергиен клас А+++ перални машини. Двигателят е инверторен, а типа на монтиране – стандартен.

Hotpoint AQD1072D697EU/BN

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В основните характеристики се включват и следните технически спецификации:

  • Пералната машина е с предно зареждане и е достатъчна за нуждите на 5-6-членно домакинство. Предвидено е дясно отваряне на люка, материалът на кухината е метален, с механичен тип контролен панел;
  • Уредът се предлага в бял цвят;
  • Годишната енергийна консумация е от порядъка на 414 kwh, като консумацията на енергия за стандартна прогрма е 6.18kwh. Енергийният клас на ефективността според най-новите европейски разпоредби е клас D. Класът на ефективност на сушене е клас E, класът на ефикасност при центрофугиране е клас A. Пералнята работи с ниво на шум от 83dB при центрофугиране, 53dB шум при пране и 59dB ниво на шума при сушене.

Параметрите на шума са изключително скромни и тихи, което ще Ви дари с изключителен комфорт, защото изобщо няма да усещате (или чувате), когато пералнята работи.

Всеки от бутоните е с вградена светлина, която се задейства, когато натиснете (включите) някое от копчетата. Светлината ще Ви информира удобно, че избраният от Вас бутон е активиран.

Една от новите добавени функции на Hotpoint AQD1072D697EU/BN е допълнително изплакване на прането. Сред предимствата на пералнята са нейните защитни функции, към които също така спада функцията за Заключване на дисплея, като по този начин се възпрепиятстват случайни промени в програмите, преди всичко, ако вкъщи има деца. Пералната машина Hotpoint AQD1072D697EU/BN разполага със следните специални програми за изпиране:

  • Деликатна програма – за пране на особено деликатни тъкани като коприна, сатен, дантели, шифон и т.н. Препоръчително е да обърнете дрехите отвътре навън преди изпиране. За най-добър резултат добавете течен перилен препарат специално предназначен за деликатни тъкани;
  • Вълна – за изпиране на вълнени дрехи, без да ги разтегля и деформира;
  • Steam refresh – това е цикъл на парната хигиена. Осигурява най-добрата грижа и защита за напълно хигиенично изпиране. Парната хигиена инжектира пара директно в барабана в края на цикъла, премахвайки до 99.9% от най-често срещаните бактерии и то без използването на химически добавки;
  • ECO програма – спестява електроенергия и вода. Използва се по-малко енергия за загряване на водата и по-малко вода за изпиране на същото количество пране, като с това допринася за опазване на околната среда и икономическата ефективност. Програмата е подходяща за слабо замърсени тъкани. За да бъдат гарантирани оптимални резултати, препоръчваме да използвате течен перилен препарат. Добре е да обработите предварително маншетите, яките и петната. Продължителността на Еко програмата е 9 ч и 50 минути.

Максималното нивото на скоростта при центрофугиране е 1600 оборота, като то може да бъде регулирано и варира според избраната програма.

Hotpoint AQD1072D697EU/BN

Размерите на уреда са: височина – 85см, широчина – 60см, дълбочина – 62см, тегло 75.8кг и дължина на кабела 1.2м

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply