сряда, юли 24

Hotpoint AQ104D497SDEU/BN – Мощна и функционална пералня за безупречни резултати

Hotpoint AQ104D497SDEU/BN е пералня с високи производствени характеристики и множество функции, които я правят идеален избор за всеки, който търси перфектно пране на големи количества дрехи. Със своя капацитет от 10 кг и въртяща скорост до 1400 оборота в минута, тази пералня е създадена да справя с всеки предизвикателство и да осигури безупречни резултати. Освен мощността си, тя разполага и с иновативни функции като Steam Refresh и Steam Hygiene, които гарантират по-голяма хигиена и свежест на вашите дрехи. Инверторният мотор и LCD дисплеят допълват функционалността и удобството на уреда.

Пералня Hotpoint AQ104D497SDEU/BN, 10 кг, 1400 об/мин, Клас B, Steam Refresh, Steam Hygiene, Инверторен мотор, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Мощно и ефективно пране: С капацитет от 10 кг, Hotpoint AQ104D497SDEU/BN е пералня, която може да поеме големи количества дрехи за едно пране. Това я прави идеална за големите семейства или хора, които имат нужда от пране на големи покривки и завивки. Въртящата скорост от 1400 оборота в минута осигурява ефективно изплакване и бързо изсушаване на дрехите, като ги оставя свежи и готови за носене.

Иновативни функции за по-добра грижа за дрехите: Hotpoint AQ104D497SDEU/BN разполага с функции като Steam Refresh и Steam Hygiene, които осигуряват по-добра грижа за вашите дрехи. Функцията Steam Refresh използва пара, за да освежи дрехите, премахва неприятните миризми и ги прави пригодни за носене отново. С Steam Hygiene, пералнята гарантира по-висока хигиена, като ефективно унищожава бактерии и алергени, които могат да се натрупат в дрехите.

Инверторен мотор за по-тиха и ефективна работа: Hotpoint AQ104D497SDEU/BN е оборудвана с инверторен мотор, който осигурява по-тиха и ефективна работа на пералнята. Този тип мотор не само намалява нивото на шума, но също така осигурява по-голяма ефективност в използването на енергия и води. Това значи, че можете да се наслаждавате на по-спокойно пране, като същевременно спестявате ресурси.

Лесно навигиране и контрол: LCD дисплеят на Hotpoint AQ104D497SDEU/BN предоставя лесна навигация и контрол на всички настройки на пералнята. Можете лесно да изберете желаната програма и да настроите параметрите според вашите предпочитания. Всички настройки и информация са ясно видими и достъпни, за да можете да контролирате процеса на пране без усилие.

Заключение: Hotpoint AQ104D497SDEU/BN е пералня, която предлага мощност, ефективност и функционалност в един съвременен и стилен дизайн. Със своя капацитет от 10 кг, въртяща скорост до 1400 оборота в минута и иновативни функции за грижа за дрехите, тази пералня се отличава с високо качество на прането. Инверторният мотор и LCD дисплеят придават допълнително удобство и лесна употреба на уреда. Ако търсите пералня с високи производствени характеристики и функционалност, Hotpoint AQ104D497SDEU/BN е перфектният избор за вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply