сряда, май 29

Horizon QLED 43HQ8590U/C – Изумителен 4K Живот във Всяка Сцена

Horizon QLED 43HQ8590U/C представлява върховото съчетание на изтънчена QLED технология и интелигентни функции, които трансформират начина, по който възприемаме и участваме в света на развлеченията. Този 43-инчов Smart телевизор, с класификация F, обещава несравнено 4K Ultra HD изживяване за вашите сетива.

QLED Магия за Живи Цветове и Ярка Светлина: С QLED технологията, Horizon 43HQ8590U/C ви пренася в свят на ярки цветове и изключителна яркост. Кристално чистите цветове и живите тонове придават на всяка сцена живот и динамичност.

Телевизор Horizon QLED 43HQ8590U/C, 43" (108 см), Smart Android, 4K Ultra HD, Клас F

КУПИ

4K Ultra HD Разделителна Способност за Истинска Реалистичност: Разгледайте детайлите в технологична перфекция с 4K Ultra HD резолюцията на Horizon 43HQ8590U/C. Вълнуваща яснота и невероятен контраст позволяват всяка сцена да се разгърне пред вас с изключителна реализъм.

Smart Android TV за Безгранични Възможности: С вградената Smart Android функционалност, този телевизор ви предоставя лесен достъп до безброй приложения, игри и поточно видео. Гледайте своите любими филми и сериали или потопете в мултимедийни приключения с едно докосване.

HDR Технология за Реалистични Сцени с Богати Детайли: HDR поддържа всяка сцена с богати детайли в областите на светлината и сянката. Horizon 43HQ8590U/C ви отвежда в свят, където реализъмът на изображението е в пълен контрол.

Стилен и Съвременен Дизайн: Тънкият и стилен дизайн на този телевизор е впечатляваща добавка към всяко пространство. С плосък екран и минималистичен външен вид, Horizon 43HQ8590U/C е не само технологично чудо, но и елегантен акцент във вашия дом.

Мощен Звук за Изпълнителско Изживяване: Вградената аудио система върху този телевизор доставя мощен и ясен звук. Открийте звуково богатство, което пренася емоциите от екрана директно в стаята ви.

Енергоспестяващ и Съвременен: С режими за енергоспестяване и отговорен дизайн, Horizon 43HQ8590U/C не само предлага високи технологии, но и се грижи за околната среда.

Заключение: Horizon QLED 43HQ8590U/C е изцяло ново измерение на 4K Ultra HD технологията. От ярките цветове до невероятната реалистичност, този телевизор предлага безкрайни развлекателни възможности. Направете всяко гледане на филми, сериали или игри незабравимо с Horizon QLED 43HQ8590U/C.

КУПИ

Leave A Reply