вторник, юни 18

HORIZON 65HZ9930U/B – Въздушна Елегантност с 4K OLED Изумление

С HORIZON 65HZ9930U/B телевизорът се превръща в източник на вълнуващи визуални преживявания и технологичен израз на елегантност. Този 65-инчов Smart OLED телевизор, с класификация G, привлича вниманието с искрящ 4K Ultra HD дисплей и интелигентни функции.

4K OLED – Изумителна Реалистичност и Жива Цветова Палитра: HORIZON 65HZ9930U/B разкрива абсолютно черно и безкрайно контрастни сцени с помощта на OLED технологията. Възхитителната разделителна способност на 4K Ultra HD ви осигурява ясни, детайлни и реалистични изображения. Живите цветове и широкият цветови спектър внасят изключителен реализъм във всяка сцена.

Телевизор HORIZON 65HZ9930U/B, 65" (164 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, Клас G

КУПИ

Smart TV с Лесен Достъп до Нов Свят на Развлеченията: С вградената Smart функционалност, HORIZON 65HZ9930U/B ви позволява да се потопите в онлайн потоци, приложения и игри. Android операционната система предоставя бърз и лесен достъп до вашите любими контенти.

OLED HDR – За Реалистичен Контраст и Яркост: HDR технологията в съчетание с OLED осигурява невероятна контрастност и динамичен диапазон на яркостта. С HORIZON 65HZ9930U/B, всяка детайлна сцена изпъква с богатство и яснота.

Съвременен Дизайн за Луксозен Живот: С тънък профил и елегантен метален стенд, този OLED телевизор добавя допълнително докосване на стил във вашия дом. Безрамковият дизайн максимизира екрана, като ви отпуска в света на безкрайните визуални възможности.

Мощен Звук за Потапящо Аудио Изживяване: Системата за звук на HORIZON 65HZ9930U/B съчетава високоговорители с Dolby Atmos технология, осигурявайки звук, който ви поглъща в центъра на действието. Разгърнете се в пространството със звук, който превръща всяка сцена в епично изживяване.

Интелигентен и Енергоспестяващ: Със своите интелигентни режими за енергоспестяване, този OLED телевизор не само ви дава възможността да се наслаждавате на вашия любим контент, но и се грижи за опазването на енергията.

Заключение: HORIZON 65HZ9930U/B представлява несравним баланс между естетика, технология и иновации. Този OLED телевизор създава перфектната обстановка за потапяне във вълнуващ свят на визуално и звуково изживяване. Не просто телевизор, а икона на лукс и технологичен прогрес.

КУПИ

Leave A Reply