четвъртък, юли 25

Horizon 55HZ9930U/B – Очарование на Сетивата с ОLED Виртуозност

Horizon 55HZ9930U/B представлява върховото съчетание на иновативна OLED технология и умни функции, което обещава да ви потопи в магията на 4K Ultra HD разделителна способност. Този 55-инчов Smart телевизор, с класификация G, превръща всеки момент от гледането в истинско изживяване.

ОLED Вълшебство за Безупречни Цветове и Черни: С OLED екрана, Horizon 55HZ9930U/B ви предоставя абсолютна черна и прекрасни цветове. Всяка пиксел е самостоятелно осветен, което създава несравнен контраст и детайли.

Телевизор HORIZON 55HZ9930U/B, 55" (139 см), Smart, 4K Ultra HD, OLED, Клас G

КУПИ

4K Ultra HD Разделителна Способност за Вълнуваща Реалистичност: Разполагайки с 4K Ultra HD резолюция, този телевизор ви води в сърцето на действието с изключителна яснота. Всяка детайлна текстура и кадър се оживяват, предоставяйки ви вълнуващо гледане.

Smart TV с Лесен Достъп до Вашите Любими Съдържания: Horizon 55HZ9930U/B разполага със Smart TV функционалност, която ви позволява да се насладите на безграничен поток от филми, сериали и приложения. Открийте нови светове с лесен и бърз достъп до интернет развлеченията.

HDR Технология за Жива Игра на Светлина и Сянка: С HDR технологията, цветовете на Horizon 55HZ9930U/B са още по-живи, а сцените са още по-реалистични. Опитайте играта на светлина и сянка във всяка сцена.

Изчистен и Стилен Дизайн: Тънък профил, стилни рамки и минималистичен дизайн правят този телевизор елегантно допълнение към всяко пространство. Horizon не привлича вниманието само с изображението, но и със своя изчистен външен вид.

Звук, Който Пренася Емоциите: Вградената звукова система на този телевизор предоставя детайлен и мощен звук. Опитайте богатия аудио репертоар, който допълва визията на екрана.

Енергоспестяващ и Отговорен Телевизор: С енергоспестяващите режими и екологично отговорен дизайн, Horizon 55HZ9930U/B е телевизор, който не само ви вълнува с технологични постижения, но и се грижи за околната среда.

Заключение: Horizon 55HZ9930U/B представлява съчетание от умни технологии и невероятно качество на изображението. Отваряйте нови перспективи с този OLED телевизор, който обещава изцяло нова доза на вълнение и удоволствие при гледане. Нека всяко филмово изживяване бъде напълно завладяващо с 55HZ9930U/B.

КУПИ

Leave A Reply