вторник, февруари 27

Horizon 50HL7590U – подобрява автоматично качеството на картината

Horizon 50HL7590U е невероятен телевизор с невероятни възможности, много повече от това, което умеят останалите телевизори. С технологията Smart Voice Assistant ще управлявате Horizon 50HL7590U само с глас. Ще можете и също да контролира Вашите IoT устройства у дома.

Horizon 50HL7590U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Horizon 50HL7590U  може сам да променя качеството на картината си и точен пример за това е неговата технология Micro Dimming. Тя анализира всеки кадър, разделяйки го на стотици области, за да подобри LED подсветката и сигнала, там където е нужно. Уникалното в тази технология е това, че извършва функциите си в реално време. За Вас е едно обикновено гледане на телевизия, което правите ежедневно, но за Micro Dimming това е призвание, зададено й от нейните създатели, което тя следва безпрекословно.

Друга интересна технология вградена в Horizon 50HL7590U е Advanced Hotel TV Mode, която Ви превръща в главен администратор на настройките на телевизора и не позволява на никой друг да ги управлява. Изключително подходяща и полезна технология, когато в дома има малки и подрастващи деца, обичащи да си играят с копчетата на дистанционното. В администраторския режим телевизорът ще функционира като нормален телевизор. Администраторът може да зададе определени настройки според собствените си изисквания.

Технологията De-Contour създава фино очертание, особено на извитите и с неправилна форма фигури. След като видите с очите си способностите на тази технология, ще разберете колко важна е тя за качествената картина и ще се зачудите как сте гледали до сега всички филми и предавания без нея. Тя подчертава неправилните форми, чрез което те изпъкват и се изписват ясно и отчетливо. De-Contour елиминира сливането и замазването на малките детайли.

Ще останете удивлени и от останалите технологии на изображение, които Horizon 50HL7590U притежава: Blue Stretch, Super Resolution и Chromecast built-in. Яснотата на изображението и цветовият контраст се предоставят от Dolby Vision, HDR10 и HLG.

Horizon 50HL7590U е SMART телевизор с LED екран и Ultra HD резолюция с 3840 x 2160 пиксела. Производителността му се изпълнява от Dual Core процесор и притежава една от най-търсените функции – Screen Mirroring чрез Android. Ще можете лесно и бързо да дублирате екрана на всяко едно Android устройство (телефон, таблет) с големия екран на Horizon 50HL7590U. Покажете на всички в стаята, това което Ви е развълнувало, покажете на големия екран, директно чрез телефона, най-новите си снимки от последната екскурзия или последното най-забавно видео, на което сте попаднали. Забавлявайте се лесно с Mirroring. Операционна система Android Ви дава и неограничен достъп до стрийминг приложенията Netflix, Youtube и HBO GO.

Horizon 50HL7590U

Качеството на звука се предоставя от технологиите:

  • Digital Theatre Systems (DTS HD) – предназначена за ефективно кодиране на съраунд звука. Технологията използва допълнителни звукови канали, за да  разпростре звука из цялата стая;
  • Dolby AC-4 – Най-новият и най-мощният аудио формат в семейството на Dolby Audio;
  • DTS Tru Surround – виртуален звуков ефект за съраунд звук, който следва 5.1 канална технология, използвайки два високоговорителя;
  • Dolby Audio Processing – намалява промените в нивото на звука, за да запази неговата яснота и добра отчетливост.

Телевизорът е оборудван с Wi-Fi и Bluetooth връзка, а като допълнителен интерфейс притежава: 4 HDMI порта, 2 USB порта, 1 CI + слот, 1 3.5 мм жак порт, 1 композитен видео порт, 1 VGA порт, 1 S порт / PDIF и 1 порт RJ-45. Ще разполагате с 12  порта, чрез които ще можете да се свързвате с много устройства, дори с такива, които принадлежат на други марки.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply