четвъртък, юни 13

Horizon 50HL7530U – с Ultra HD резолюция

Колкото по-голям екран, толкова по-добре! Собствениците на телевизори с голям екран, вече знаят това, а сега можете и Вие да станете част от тези доволни хора. С 50 инчовия екран (126см диагонал) на Horizon 50HL7530U всеки детайл изглежда много по-реален, много по-ясен и дори много по-близък. Всичко е умножено с няколко пъти повече, за да предостави на всеки потребител невероятно потапяне и отпускане в цветовете на екрана.

Horizon 50HL7530U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизор Horizon 50HL7530U е с тънък и модерен дизайн, подходящ за всяко жилищно пространство. Може да бъде поставен върху стилна, метална стойка или директно на стената. Размерите му, заедно със стойката са 1130 x 689 x 241мм и означават още, че телевизорът може да бъде поставен дори на тесни и ограничени пространства. Монтиран на стената, като картина, с VESA съвместимост 200 х 200 и тегло малко под 10кг – този телевизор ще стои гордо на Вашата стена, сякаш е произведение на изкуството… особено, когато е включен! Основна заслуга за това има технологията De-Contour, която очертава и изписва прецизно всяка форма и детайл. Дори най-малките. С тази технология ще забравите за замазаните линии и дразнещо прилели се един в друг цветове, сякаш всичко е едно цяло, а всъщност не е! Всеки детайл е самостоятелен и ясно очертан с De-Contour. В същото това време Micro Dimming следи за поддържането на оптимална яснота и осветеност на изображенията. Тя извършва непрекъснат подробен анализ на всяко едно изображение и обръща внимание на всяка една област от екрана. В резултат на което оптимизира осветеността и контролира LED подсветката да заработи на точното място, в точното време.

Horizon 50HL7530U

С 50Hz и Ultra HD резолюция с 3840 х 2160 пиксела, прецизно подредени по вертикала и хоризонтала на екрана. Как да пропуснете такова бижу? То ще направи дома Ви по-светъл и цветен, а вечерите Ви ще изпълни със забавление и положителни емоции.

На всяко действие, звук, мелодия или диалог ще се наслаждавате, слушайки ги със съраунд звук и съраунд цифрови технологии, сред които DTS HD, DTS Tru Surround, Dolby Audio Processing и ултра мощната Dolby AC-4. Чрез Wi Fi безжичната свързаност на Horizon 50HL7530U и 11 на брой други портове и входове ще можете да свързвате най-различни устройства, като с това им придадете съраунд възможностите на Horizon 50HL7530U. Свържете слушалките си и пуснете силно любимата си песен. Домашното кино превърнете в огромен кино салон, а екшън звуците от любимата си игра на геймпада – превърнете в още по-колоритни и завладяващи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply