сряда, юли 24

HORIZON 43HL8530U/B – най-добрата оферта на деня

С присъединяването си към семейството на HORIZON с HORIZON 43HL8530U/B получавате неограничен и свободен достъп до специалната платформа HORIZON SMART. Тя включва достъп до най-гледаните канали, любимите Ви предавания и най-популярните сериали. Там Ви чака и богата библиотека от заглавия на филми и сериали, сред които ще можете да избирате. Ще имате също така и достъп до телевизионното ръководство, от където ще можете да настроите запис с аларма, за даден час, в който ще започне любимо предаване. HORIZON SMART съдържа дълъг плейлист от приложения, подходящи за всеки член от семейството.

HORIZON 43HL8530U/B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Не само, че ще можете да избирате какво точно да гледате, но и ще го гледате с ултра мощно качество на картината и кристално озвучаване.

Усъвършенстваната 4K и Ultra HD (UHD) технология предлага идеалната степен на контраст и цвят за гледане на UHD качествено съдържание. Дори малките детайли ще бъдат съвършено изписани с ясни линии и очертания, благодарение на широкия обхват на 4К резолюцията от 3840 х 2160 пиксела по хоризонтала и вертикала на екрана.

HORIZON 43HL8530U/B работи с операционната система Linux – една от първите операционни системи, родени още през 1991г. В наши дни, по последни данни, Linux захранва 90% от цялата световна облачна инфраструктура, включително супер компютри и доставчици на облачни пространства. Над 75% от Smart телефоните, разпространени по цял свят, също са базирани на Linux. Тази операционна система е доказала възможностите си, през годините, затова не губи популярността и търсенето си и точно за това и HORIZON избра именно нея. Чрез Linux получавате достъп до приложенията  YouTube и Netflix, както и функциите за Гласов асистент, Mirroring и USB recording. С тях ще търсите лесно и само с гласа си, филма или телевизионното предаване, което в момента Ви се гледа. Ще дублирате екрана на Smart Android устройства с екрана на телевизора и ще се забавлявате, заедно с всички в стаята, на това, което намерите в съдържанието на телефона или таблета си.

Видео технологията HDR10 (High Dynamic Range), с висок динамичен обхват, добавя метаданни към изходните файлове. HDR10 оптимизира характеристиките на всяка сцена – последователно кадър по кадър.

HORIZON 43HL8530U/B

Dolby Vision е другата видео технология, участваща в изписването на изображенията на екрана на HORIZON 43HL8530U/B. Dolby Vision може да контролира метаданните във всеки отделен кадър. Tук е момента да отбележим, че HDR10  сам „преценява” как да обработи и покаже съдържанието, докато Dolby Vision подобрява дълбочината на цветовете и яркостта на кадрите. Това е и основната разлика между двете технологии. Dolby Vision поддържа 12 битова дълбочина на нюансите, HDR10 – 10 битова. Това означава, че технологията на Dolby Vision може да показва 68 млрд. цвята, докато HDR10 – 1 млрд. Въпреки това комбинацията от двете технологии се оказва напълно съвместима, защото взаимно се допълват!

С HORIZON 43HL8530U/B получавате и много уникални аудио технологии като: Dolby Atmos, DTS и Dolby Audio Processing. Те са грижат за кристалната чистота и ясна отчетливост на всеки отделен тон и звук. Мощността на вградените високоговорители е 20W, с няколко вида порта: 1 x USB; 1 x Jack 3.5 mm; 1 x VGA; 3 x HDMI; 1 x RJ-45; 1 x Вход за данни и CI+ slot.

Ако сте стигнали да четете до тук, значи вече сте разбрали, че HORIZON 43HL8530U/B е най-доброто, което Вашите очи и уши могат да получат. Какво още чакате?

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply