неделя, май 26

Horizon 43HL7590U – компактен размер с много интелигентни възможности

Струва си да прочетете това ревю за телевизор Horizon 43HL7590U, защото в него ще разберете тайната за това, как точно работи този толкова интелигентен и съвременно разработен модел, предлаган от една бързо развиваща се и преуспяваща компания.

Horizon 43HL7590U

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Тайната се крие в сертифицирана операционна система Android, задвижвана от процесора Dual Core. Horizon 43HL7590U е един от първите модели, снабдени с подобна мощна и интелигентна система. Подобен на него е Horizon 50HL7590U, с единствената разлика в големината на екрана. Horizon 43HL7590U притежава 43 инчов екран (108см диагонал), докато Horizon 50HL7590U е с 50 инчов екран.

Какви възможности може да Ви даде Android?

 • по-бърза инсталация на приложения, без познатите грешки и дълго изчакване за зареждане по време на изтеглянето;
 • официален предварително инсталиран магазин Google Play и достъп до повече от 5000 приложения;
 • Google Play Movies & TV;
 • неограничен и свободен достъп до YouTube, Netflix, HBOGo;
 • инсталиран Гласов асистент – Google Assistant built in;
 • контрол над Вашите IoT устройства у дома;
 • Screen Mirroring;
 • съвместимост с цялата екосистема на Google;
 • интеграция с всички интелигентни устройства от семейството на Google Home;
 • лесна първоначална настройка с Google синхронизация само чрез телефона;
 • лесен контрол и управление на телевизора само чрез личния Ви смартфон или таблет, чрез специално разработено приложение за целта;

С Horizon 43HL7590U определено ще бъдете „в крак с времето” и ще се наслаждавате на най-съвременните и иновативни изобретения от този век. Създайте непознато до сега удобство в дома си, като контролирате всичко само чрез едно докосване на телефона си. Изумете всичките си приятели и цялото си семейство с възможностите, които притежава новият (2020г) Horizon 43HL7590U.

И още! Перфектно оптимизирана картина и невероятен завладяващ звук!

Чрез технологията Micro Dimming получавате няколко различни настройки на контраст, яснота и наситеност на цветовете. Настройвайте филмите с по-приглушена светлина, а игрите нека бъдат светли и динамични, с открояващи се и ясно изписани детайли. Технологията анализира всеки кадър, разделяйки го на стотици области, за да подобри LED подсветката и сигнала, там където е нужно. Телевизорът притежава LED екран и Ultra HD резолюция в максимално разширен диапазон на качеството от 3840 х 2160 пиксела и 50Hz скорост на обновяване. Яснотата на изображението и цветовият контраст се предоставят от Dolby Vision, HDR10 и HLG.

Horizon 43HL7590U притежава още Screen Mirroring чрез Android. Чрез тази функция ще можете лесно и бързо да дублирате екрана на всяко едно Android устройство (телефон, таблет) с големия екран на Horizon 43HL7590U. Споделете с всички в стаята, какво сте намерили на телефона си. Не гледайте сами – забавлявайте се заедно.

Horizon 43HL7590U

20W мощност на вградените говорители и аудио система 2. Телевизорът може да се свърже лесно чрез Bluetooth и да бъде използван само като допълнителен високоговорител, дори когато екранът му е изключен. В комбинация с елегантният и изключително стилен дизайн, ще преобразите всяко помещение. Телевизорът е и VESA-съвместим със стенен монтаж (продава се отделно) за размер 100×100.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply