сряда, април 24

Smart Android телевизор – HORIZON 43HL7390F/B

HORIZON 43HL7390F/B е Smart Android телевизор с възможност за гласово управление и подобрен детайл към картината.

HORIZON 43HL7390F/B е телевизор с диагонал 43 инча (108 см). Подходящ е за всяка стая и благодарение на компактните си килограми (11 кг) може да бъде поставен и на стойка. Свързаността му е на достатъчно високо ниво. Телевизорът разполага с Bluetooth и Wi-Fi, както и следните портове:

  • 1 x USB;
  • 1 x Jack 3.5 mm;
  • 2 x HDMI;
  • 1 x VGA;
  • 1 x RJ-45;
  • 1 x Вход за данни;
  • CI+ slot.

HORIZON 43HL7390F/B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Екранът е с качество на изображението Full HD и LED технология. Благодарние на това, изгорелите пиксели са сведени до минимум, а качеството на картината е винаги на изключително високо ниво. Телевизорът разполага и с High Dynamic Range (HDR) технология, предоставящо по-жива картина, Така детайлите се запазват изключително точни, както в тъмния така и в светлия диапазон.

HORIZON 43HL7390F/B е с вградена операционна система Android. В пакет с нея вървят и стандартните приложения като HBO:GO, YouTube, Spotify, Prime Video, Netflix. Благодарение на Google оптимизацията си, може да теглите игри и допълнителни приложения от Google Play. Телевизорът работи отлично и с Google Assistant. По този начин може да управлявате устройството само чрез гласови команди.

С Chromecast built-in лесно може да свържете мобилното си смарт устройство с телевизора и да стартирате стрийминг от приложенията. За да пресъздаде максимално близко кинемаграфичното изкуство, производителят е снабдил този телевизор с Dolby Audio и DTS. 

Аудио системата предлага мощно звуково изживяване. Звукът излиза от всички високоговорители, създавайки съраунд и обгръщайки зрителя с висококачествено изживяване от всички страни.

HORIZON 43HL7390F/B

Резолюцията на екрана е 1920 х 1080, а скоростта на опресняване е 50 Hz. Телевизорът е подходящ и за гейминг конзоли като разполага с DVD-C, DVD-S2, DVD-T2 ТВ тунери.

Най-големият плюс на HORIZON 43HL7390F/B безпорно е неговата цена. Това е един от най-добрите бюджетни телевизори. Богата свързаност, нови технологии и изненадващо добра картина очакват всеки, който закупи този продукт.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply