четвъртък, юни 13

Пералня Heinner HWM-V8414D+++ – възможно най-икономичната пералня

Невероятната пералня Heinner HWM-V8414D+++ е представител на клас незаменими домашни помощници, благодарение на своите технологии и програми, с които е снабдена.

Заслужава си да притежавате този иновативен уред, особено ако търсите опция, с която да намалите месечните си сметки за ток и вода, като едновременно с това не лишавате дрехите и външния вид на цялото Ви семейство с нищо. Heinner HWM-V8414D+++ е способна да намали Вашите комуналните сметки, дори ако я използвате активно, защото е икономична и практична. Енергийният клас, с който се характеризира е клас А+++, възможно най-икономичният сред гамата класове от А+++ до D.

Heinner HWM-V8414D+++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Монтира се стандартно на предпочитано от Вас място, близо до ВиК връзка. Зареждането ú с дрехи също е стандартно (предно), като за това си служи с голям 8 килограмов барабан. Капацитетът ú е достатъчен да задоволи нуждите от чисти дрехи на всяко 4-членно семейство.

Отпред на пералнята ще намерите LED екран със сензорен панел, който ще Ви помогне да изберете правилните опции. На него се показва оставащото време и етапът на изпиране, през който преминават Вашите дрехи. Винаги ще имате информация каква е продължителността на избраната програма и на какъв етап от цикъла на изпиране се намира пералнята в момента. Можете да зададете температурата на изпиране, като избор ще имате сред 20, 30, 40, 60, 90 градуса. Ще можете да регулирате и оборотите на центрофугиране в диапазона от 0 до 1400 об./мин. Задайте тази настройка в зависимост от вида на дрехите, които желаете да изперете и предпочитаната от Вас програма.

Що се касае до програмите за изпиране, то определено може да се каже, че с Heinner HWM-V8414D+++ ще можете да си позволите доста гъвкав избор: Спорт; Центруфуга; Ризи; Памук 60°; Изплакване; Allergy safe; Вълна; Бърза програма 15 минути; Памук 20°; Смесени; Еко 40-60; Памук 90°C; Ръчно пране/Деликатно пране или Бързо пране за 60 мин.

Функции и защити:

  • Отложен старт – пералнята предлага максимална гъвкавост по отношение на настройване – можете да зададете отложен старт за период от 1 до 23 часа;
  • ECO Logic – проектиран да работи с Вашата перална машина, смесвайки активен кислород във водата, за една по-екологично чиста планета и околна среда;
  • Анти източване – защитна функция на пералнята, която ще предпазва Вашия дом от инциденти и аварии, като прегъване и спукване на маркуча за източване на водата.

Продуктът разполага с електронна система за контрол на баланса, която отговаря за равномерното разпределяне на прането по целия барабан. Системата намалява вибрациите и шума по време на всеки цикъл на изпиране.

Heinner HWM-V8414D+++

Размери: дълбочина – 55.7см, широчина – 59.7см и височина – 84.5см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply