вторник, юни 18

Пералня Heinner HWM-V7012D++ – екологично чист уред, смесващ кислород и озон с водата

Ако търсите високопроизводителна пералня, която няма да Ви разочарова и която можете да използвате при максимален капацитет дори след 10 години, изберете Heinner HWM-V7012D++. Дизайнът е модерен и приятен за окото в бял цвят, който не оставя място за компромиси, като се вписва перфектно във всеки интериор.

Heinner HWM-V7012D++  е икономична пералня от гледна точка на енергопотребление, класифицирана в клас на енергийна ефективност D, съгласно най-новата енергийна етика. Оборудвана е с универсален мотор, който може да се регулира в широк диапазон от 600 до 1200 об/мин, чрез селектор за скорост на въртене. Този тип двигател със система за демпфиране осигурява ултра тиха работа от 58 dB при пране и 78 dB при центрофугиране.

Heinner HWM-V7012D++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Heinner HWM-V7012D++ е пералня със среден капацитет, подходяща за средно семейство, като поддържа товароносимост на пране до 7 кг. Уредът е част от гамата Eco Logik, която включва в листата си само екологично чисти уреди. Технологията Eco Logik е проектиран да работи с пералнята, като смесва активен кислород и озон към водата.

Панелът за управление, разположен в горната част на корпуса, е оборудван с въртящ се селектор и LED екран, с електронно управление, за всички 15 програми за пране. Вдясно от въртящия се програматор има 5 бутона с клавиши с функции: Температура; центрофуга за регулиране на скоростта; Отложен старт; Лесно гладене; Бързо измиване; Антиалергично измиване и Пауза/Старт.

Heinner HWM-V7012D++

Допълнителните функции, които са достъпни са: Против намачкване; Допълнително изплакване; Предпране; Измиване със студена вода. Чрез достъп до функцията Лесно гладене в края на програмата за пране ще се активира функцията против намачкване. С функцията за отложен старт от 1 до 12 часа можете да отложите началото на следващия цикъл на пране, така че той да приключи точно когато Ви е най-удобно. С функцията Предпране можете да получите допълнително пране преди основната програма за пране, като се препоръчва за използване с много замърсени дрехи. С помощта на допълнителната функция за Бързо пране, дрехите Ви ще бъдат изпрани за по-кратко време, от само 15 минути, с по-ниска консумация на енергия.

Програмата Child Lock Ви позволява да заключите бутоните на пералната машина, за да предотвратите случайно изключване или промяна на някоя от активираните програми. Децата могат да играят близо до пералнята, без да бъдат постоянно наблюдавани.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply