четвъртък, юли 25

Хладилник Side by side Heinner HSBS-H532NFXF+, 521 л, Full No Frost, Клас F, Дисплей LED touch, Функция супер охлаждане, Супер замразяване, H 177 см, Сребрист – разумна покупка на разумна цена

Side by side Heinner HSBS-H532NFXF+ e просторен и удобен хладилник, който ще оправдае всички ваши очаквания откъм функционалности, енергоефективност, пространство и отлично съхранение на храната.

Heinner HSBS-H532NFXF+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С цвят сребист, височина 177 см, вместимост 521 л, с 3 стъклени рафта за хладилник и специално отделение за плодове и зеленчуци, HSBS-H532NFXF+ е с достатъчна товароносимост за ежедневните нужди на цялото семейство, вписвайки се отлично към интериорното пространство.

Поддържащ енергиен клас А+ и годишна енергийна консумация 392 kWh, ще ви предостави възможността да се възползвате от оптимално потребление на електроенергия и супер икономичност в сравнение с модели  от по-ниски класове.

За по-високо ниво на енергоефективност  може да изберете ЕКО функция, чрез която хладилникът адаптира своя работен режим, така че да помогне за намаляване на консумацията на енергия, без да се лишавате от пълния потенциал на неговите функционалности.

Системата Full No Frost позволява хомогенна циркулация на студен въздух, която предотвратява образуването на лед за перфектно съхранение на храната. Вече няма да е необходимо да размразявате хладилника или фризера и по този начин ще спестите както време, така и електроенергия. Функцията Super Freezing бързо ще замрази храната ви, запазвайки всички полезни качества в нея, а Super Cooling по-бързо ще  я охлади.

Side by side Heinner HSBS-H532NFXF+ е и смарт. Интелигентна функция се грижи хладилникът автоматично  да настройва температурата в двете отделения в зависимост от вътрешната и околната температура.

Heinner HSBS-H532NFXF+

Управлението му е изключително лесно благодарение на сензорния LED дисплей. Само с едно докасване задавате както температурата в отделенията за охлаждане и замразяване, така и желания режим на работа.

Не се притеснявайте, ако вратата на хладилника или фризера остане отворена за дълго време,  защото специална система за сигнализиране ще алармира.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply