четвъртък, юли 25

Heinner HSBS-H442NFBKE++: Съвременна Елегантност и Технологични Иновации

Завладяващ с впечатляващ дизайн и напреднали функции, хладилникът Side by Side Heinner HSBS-H442NFBKE++ съчетава съхранителната ви необходимост със съвременния стил. Създаден с най-новите технологични иновации, този хладилник предоставя умни функции, които се грижат за вашите храни и напитки, докато добавят усещане за лукс и елегантност във вашата кухня.

Дизайн и Ефективност: Heinner HSBS-H442NFBKE++ представя съблазнителен черен дизайн, който ще придаде стил на всяка кухня. С височина от 176.5 см, този хладилник предлага обем от 436 литра, достатъчно пространство за съхранение на вашите продукти.

Хладилник Side by side Heinner HSBS-H442NFBKE++, 436 л, No Frost, Клас E, Дисплей, Функция Smart, Замразяване и бързо охлаждане, H 176.5 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Технологични Иновации: С функцията No Frost никога повече няма да се нуждаете от размразяване, а Дисплеят на хладилника предоставя удобен начин за контрол на настройките и функциите му. Функцията Smart ви дава възможност да управлявате хладилника от разстояние чрез специално приложение.

Замразяване и Охлаждане с Бързина: Heinner HSBS-H442NFBKE++ предлага функции за бързо замразяване и охлаждане, които са особено полезни, когато се нуждаете бързо да поддържате оптималните условия за съхранение.

Енергоспестяващ и Отговорен: С класификация E за енергийна ефективност, този хладилник е проектиран да пести енергия и да намали негативния си ефект върху околната среда.

Heinner HSBS-H442NFBKE++ е не просто хладилник, а интелигентно съчетание на дизайн и функционалност. Този модел ще впечатли не само с външния си вид, но и със своите технологични иновации, които правят грижата за храните ви по-лесна и удобна.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply