петък, юни 14

Heinner HSBS-H439NFXWDE++ – Умният и просторен хладилник Side by Side

Heinner HSBS-H439NFXWDE++ е висококачествен хладилник Side by Side, който предлага обилно пространство за съхранение на хранителни продукти и представлява идеалното решение за семейства и хора, които търсят функционалност и удобство в едно устройство. Със своите 433 литра обем, този модел осигурява достатъчно място за съхранение на всичко, което ви е необходимо.

Умни функции: HSBS-H439NFXWDE++ разполага с редица интелигентни функции, които правят употребата му още по-удобна и ефективна. Вграденият дисплей ви позволява да контролирате и настройвате температурата и другите функции на хладилника с лекота. Диспенсърът за вода ви осигурява лесен достъп до прохладна и освежаваща напитка пряко от хладилника. Функцията smart ви дава възможност да контролирате хладилника от разстояние чрез мобилното приложение, което ви осигурява гъвкавост и удобство в ежедневието.

Бързо охлаждане и замразяване: Heinner HSBS-H439NFXWDE++ разполага със специална функция за бързо охлаждане и замразяване, което ви позволява да поставяте свежи храни в хладилника или замразявате продукти бързо и ефективно. Това предотвратява загубата на свежест и хранителни качества на продуктите.

Хладилник Side by side Heinner HSBS-H439NFXWDE++, 433 л, No Frost, Клас E, Дисплей, Диспенсър за вода, Функция smart, Функция Замразяване и бързо охлаждане, H 176.5 см, Инокс

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайн и размери: Хладилникът Heinner HSBS-H439NFXWDE++ притежава стилен и съвременен дизайн с иноксова отделка, която придава елегантност на вашия кухненски интериор. С височина от 176.5 см, този модел е компактен и подходящ за различни кухненски пространства.

Заключение: Heinner HSBS-H439NFXWDE++ е перфектният избор за хора, които ценят умни функции, просторност и елегантен дизайн. С неговата вместимост, удобство и функционалност, този хладилник ще отговори на всичките ви нужди за съхранение на храни и напитки. Освен това, функциите за бързо охлаждане и замразяване гарантират оптимални условия за съхранение на вашия хранителен деликатес. Heinner HSBS-H439NFXWDE++ е сигурен избор за модерната кухня, която се нуждае от висококачествен и надежден хладилник Side by Side.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply