четвъртък, май 23

Heinner HSBS-441NFBKF+ – Изящен хладилник Side by Side за перфектната кухня

Heinner HSBS-441NFBKF+ е стилен и функционален хладилник Side by Side, който предлага широки възможности за съхранение и запазване на свежестта на вашите храни. Със своите 441 литра обем, този модел ви осигурява простор и комфорт при организирането на всякакви продукти.

Инверторен компресор за ефективност и тишина: Heinner HSBS-441NFBKF+ е оборудван с инверторен компресор, който осигурява постоянна и ефективна работа на хладилника. Това не само води до по-ниска консумация на енергия, но и гарантира по-тиха работа на уреда. С този модел можете да се насладите на пълна тишина в кухнята си.

Функция Smart за удобство и контрол: Heinner HSBS-441NFBKF+ разполага с функция Smart, която ви дава възможност да контролирате и управлявате хладилника от разстояние. Чрез мобилното приложение можете да настройвате температурата, да проверявате състоянието на храните и дори да получавате предупреждения, ако вратите са оставени отворени. Това осигурява удобство и контрол във всяка ситуация.

Хладилник Side by side Heinner HSBS-441NFBKF+, 441 л, Full No Frost, Инверторен компресор, Функция Smart, Клас F, H 178 см, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Full No Frost за лесна поддръжка:  HSBS-441NFBKF+ разполага със система Full No Frost, която предотвратява образуването на лед и скапването на храните. Тази технология осигурява равномерно разпределение на студен въздух в целия хладилник, запазвайки оптималните условия за съхранение и свежест на храните.

Дизайн и размери: Хладилникът Heinner HSBS-441NFBKF+ се отличава с изчистен и елегантен дизайн в черен цвят, който придава изтънченост и стил на вашия интериор. С височина от 178 см, този модел е перфектно съчетание между функционалност и естетика.

Заключение: Heinner HSBS-441NFBKF+ е идеалният хладилник Side by Side за модерния и изискан дом. С неговите многофункционални характеристики като инверторен компресор, функция Smart и Full No Frost система, този хладилник осигурява оптимални условия за съхранение и поддържане на свежестта на храните ви. Неговият елегантен черен дизайн придава шик и стил на всяка кухня. Heinner HSBS-441NFBKF+ е перфектният избор за тези, които търсят съчетание от функционалност, ефективност и естетика в един хладилник.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply