четвъртък, юли 25

Фризер Heinner HFF-N65SF+, 153 л, Клас F, 5 чекмеджета, Механичен контрол, H 143.4 см, Сребрист

Heinner HFF-N65SF+ e изключително бюджетно решение за семейства, които търсят фризер със съотношение добро  стандартно качество на ниска цена.

Моделът е с красив, съвременен дизайн и ще оправдае очакванията ви откъм енергоефективност, пространство и отлично замразяване на храната.

С дясно отваряне на вратата, уредът е изключително съвместим със заобикалящато го среда и перфектно ще се впише в обстановката без да създава допълнително неудобство.

Heinner HFF-N65SF+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С цвят сребрист, с подчертана елегантна визия, фризерът ще стои изключително класно, където и да го позиционирате без да се притеснявате дали ще се впише към интериора.

Основните му размера са както следва: височина 143,4 см, дълбочина 58,8 см, ширина 55 см,  вместимост 153 л, с общо 5 отделяния, Heinner HFF-N65SF+ е компактно решение с добра товароносимост за ежедневните нужди на малко семейство, вписвайки се отлично към по-малки жилища.

Дизайнът на фризера е проектиран така, че да може да побира всякакъв тип по размер и големина елементи, без да създава чувство на неувереност и съмнения относно капацитета си в притежателя му.

Heinner HFF-N65SF+ е с  енергиен клас A+ от гама A+++ до D, с енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class F, което ще ви предостави възможност да се възползвате от оптимално потребление на електроенергия, като с годишната му  енергийна консумация е 213  kWh.

Освен с добра енергоефективност, уредът е с със сравнително ниско ниво на шум, като не достига повече от 40 dB.

Heinner HFF-N65SF+

Капацитетът на  замразяване / 24ч е 9 кг, като системата за размразяване на фризера е ръчна.

Механично управление с регулируем термостат се грижи за поддържането на високата енергоефективност на уреда.

Heinner HFF-N65SF+ е практичен, компактен, среден клас фризер, който ще задоволи цялостните нужди на домакинството и ще остави чувство на потребителска удовлетвореност спрямо съотношение разумна цена и очаквания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply